"SUPER JE ŠTO SAM IMALA TRI ABORTUSA" Dobro je da se Zola ne razmnožava: Miljana Kulić urnisala bivšeg, a njegova reakcija je HIT!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 30.05.2024 | 05:45


Nišlijka tvrdi da joj je drago što je svaki put kad je ostala trudna sa Lazarom Čolićem otišla na kiretažu jer ne bi volela da joj dete ima njegove gene.

Foto: Printsktin
"SUPER JE ŠTO SAM IMALA TRI ABORTUSA" Dobro je da se Zola ne razmnožava: Miljana Kulić urnisala bivšeg, a njegova reakcija je HIT!

Protekla noć u Beloj kući bila je u znaku žurke, na kojoj je pevao Darko Lazić, ali i sukoba između bivših i sadašnjih rijaliti-parova.

Naime, Miljana Kulić nasrnula je na Lazara Čolića Zolu, pa mu u facu sasula sve što joj je ikada ležalo na duši i optužila ga za zdravstvene probleme sa štitastom žlezdom, koje joj je navodno on prouzrokovao, dok ju je on samo bledo gledao i tražio da prepusti višoj sili da mu sudi. Tom prilikom Nišlijku je toliko obuzeo bes da je na kraju priznala i da joj je drago što je svaki put abortirala kada je s njim ostala trudna jer je dobro da se takvi poput njega ne razmnožavaju.

Pošto je ostala nedorečena u prethodnoj svađi koju je imala sa Zolom, odlučila je da usred žurke dovrši taj razgovor u sobi, dok je on ležao u svom krevetu.

Foto: Printsktin

Miljana Kulić došla da raščisti sa Zolom

- Svi znaju koliko sam propatila zbog tebe i koliko si me izmanipulisao. Zato tako propadaš - rekla je Miljana, a Zola se branio:

- Dobro, nek bude tako i nek mi bog sudi! Najviše što sam ti uopšte pružio šansu!
Nju je to još više izbacilo iz takta, pa je razvezala jezik.

- Ti si klošar i smrdlja, a ja sam perspektivna. Mlada sam, mogu da zaradim i dalje. Ti ćeš ostati klošar i kazniće te za sve što si mi uradio. Tri puta si mi naneo najveću bol, da idem na kiretažu. Drago mi je da nema tvoju genetiku i da nema tu fizionomiju kao ti. Narkomančino. Kriva je tvoja majka Bosa, koja je pustila da se drogiraš i da se kockaš, a moje dete vaspitavamo ja i moji roditelji. Oduzimaš novac od mog deteta, najveći si klošar. Nikad ništa nećeš dobiti. I dalje si u dugovima, jadniku - izvređala ga je Miksi, dok je Uroš nekoliko puta dolazio da je zove da se vrati na žurku, gde ju je čekao Darijan.

Foto: Printsktin

Miljana Kulić najstrašnije izvređala Zolu i sasula mu sve u facu

Iste večeri došlo je do sukoba između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, nakon što je on pred svima tvrdio da su imali intimne odnose. Usledila je drama jer je Miona najavila raskid sa reperom, koji je posle toga bio van sebe i ponašao se kao Maja Marinković, te lio gorke suze i lupao glavom o zid.

Miksi smorio i Darko Lazić

Iako je skočila od sreće kad jeugledala na vratima omiljenog pevača Darka Lazića, te se odmah na žurki pozicionirala tik uz njega da bi mogla da uživa u njegovim hitovima, dok joj je on čak i posvetio jednu pesmu, kad se završila svirka, ona je osula po njemu.

Foto: RTV PINK printscreen

Darko Lazić pevao na žurki i oduševio učesnike "Elite"

Potpuno neočekivano, isprozivala je popularnog folkera s kojim je u odličnim odnosima.

- Ovaj Darko Lazić me je toliko umorio i smorio, da li veruješ - rekla je Kulićka Lejdi Di, koja je i dalje gorela od uzbuđenja što je imala priliku da ga sluša izbliza, a Miljana je, na opšte iznenađenje, nastavila da ga pljuje:

- Darko, ništa specijalno, otpevao dve pesme!

BONUS VIDEO: