OGLASIO SE OTAC OD ŠA! NIKAD ISKRENIJE PECNUO REPERA I MIONU! Evo kako sada gleda na njihovu vezu!


IZVOR: Republika/ D. L. - 30.05.2024 | 13:15


Oni treba sve da iskuse, pa da vide da li su jedno za drugo ili ne. U suprotnom, ništa nisu uradili niti popravili.

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha, pink
OGLASIO SE OTAC OD ŠA! NIKAD ISKRENIJE PECNUO REPERA I MIONU! Evo kako sada gleda na njihovu vezu!

Otac učesnica rijalitija Elita Nenada Aleksića Ša, Zoran Aleksić, ponovo se oglasio za medije, pa je objasnio da ovoga puta neće da se meša u vezu naslednika sa Mionom Jovanović, jer smatra da oni sami treba da uvide gde greše. Zoran tvrdi da je najbolje da sve probleme sada dok su u rijalitiju osete na svojoj koži, da bi mogli da znaju da li su jedno za drugo ili ne. 

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Nenad i Zoran Aleksić

 

- Ne bih opet da pričam previše na ovu temu, ali bih rekao da se situacija nije ništa promenila u odnosu na pre nekoliko meseci. Oni treba sve da iskuse, pa da vide da li su jedno za drugo ili ne. U suprotnom, ništa nisu uradili niti popravili. Vidim da se ništa ne menja, ali ja ne mogu tu kao treća osoba da sudim - kratko je poručio reperov otac.

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad i Miona Jovanović

 

Podsećamo, Miona Jovanović nije krila svoje razočaranje kada je njen dečko, Nenad Aleksić Ša, prekršio njihov dogovor i pred rijaliti učesnicima otkrio intimne detalje njihovog odnosa. Zabolelo ju je što su njeni roditelji na taj način saznali šta su njih dvoje radili, a ova situacija je dodatno obeležila njihov turbulentan odnos u rijalitiju "Elita".

Miona je istakla da je njen bivši dečko, Stanislav Krofak, ispoštovao njihovu privatnost i nikada nije izneo nijednu tajnu iz njihove veze niti je vređao u rijalitiju. Ovo je dodatno razbesnelo repera, koji nije krio svoje nezadovoljstvo činjenicom da Miona sve češće izražava reči hvale za svog bivšeg dečka.

BONUS VIDEO: