BIVŠA ZADRUGARKA U TEŠKOM STANJU: Potresno obraćanje nakon smrtnog slučaja, fanovi preplašeni!


IZVOR: Republika/M. I. - 30.05.2024 | 14:15


Emotivna objava bivše zadrugarke.

Foto: Republika.rs
BIVŠA ZADRUGARKA U TEŠKOM STANJU: Potresno obraćanje nakon smrtnog slučaja, fanovi preplašeni!

Juče je Sanja Stanković doživela tešku porodičnu tragediju - preminuo je njen očuh, a ona se oglasila na društvenim mrežama zahvaljujući se svima na podršci koju je dobila tokom ovog teškog perioda. Sanja je istakla da je primila veliki broj poruka podrške, te da joj je to značilo mnogo, ali da trenutno nema snage da svima odgovori.

- Dragi moji, hvala vam puno na svim dobijenim porukama u proteklih 24h. Volela bih svima da vam odgovorim, ali dobila sam ne možete zamisliti koliko poruka i zahvalna sam vam na tome. Samo ja nemam snage da vam svima odgovorim. Ne zamerite mi - napisala je skrhana Sanja u objavi.

Foto: instagram.com/printscreen

Sanja Stanković

Tokom svog boravka u rijalitiju, Sanja Stanković je otvoreno govorila o kompleksnim odnosima unutar svoje porodice. Posebno je istakla da nije u dobrim odnosima sa svojim ocem, te da je očuh bio osoba koja ju je više volela i brinula o njoj nego njen biološki otac. Ova otvorena iskrenost izazvala je brojne reakcije i empatiju kod publike.

Nakon tragičnog gubitka, Sanja Stanković se oglasila na platformi Instagram, zahvaljujući se svima na rečima utehe i podršci koje je primila. Iako je istakla da nema snage da odgovori svima pojedinačno, njen gest zahvalnosti nije prošao neprimećeno, te su joj mnogi pružili podršku i razumevanje u ovom teškom trenutku.

BONUS VIDEO: