MAJA MARINKOVIĆ IZGUBILA KOMPAS! STANISLAVU PRETILA I POMINJALA ĆERKU! Evo šta planira da uradi kad izađe iz Elite!


IZVOR: Republika/ D. L. - 30.05.2024 | 15:45


Ti devojko treba odmah da ideš da potražiš pomoć psihijatra. Posle ovih reči treba da ti bude jasno da sigurno neću da budem sa tobom! Ne zanima me ništa, samo se drži ako možeš što dalje od mene, pričao je Stanislav.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MAJA MARINKOVIĆ IZGUBILA KOMPAS! STANISLAVU PRETILA I POMINJALA ĆERKU! Evo šta planira da uradi kad izađe iz Elite!

Učesnica rijalitija Elita Maja Marinković ne prestaje da šokira svojim ponašanjem tokom svađa sa sada već bivšim dečkom Stanislavom Krofakom, a sada je opet u sve umešala i njegovu ćerku, koja je u spoljnom svetu! Maja je naime, želela što bolje da pecne Stanislava, pa je objasnila da bi bilo bolje da prestane da joj trenira živce, jer će u suprotnom napolju da ima probleme.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

- Stanislave, ja se kontrolišem i ovo što besnim nije ni nalik onome koliko mogu da budem luda. Samo nastavi da me čačkaš! Ti beše imaš ćerku, nemoj da zažališ zbog nečega u rijalitiju! Nemoj da se ona i ja negde sretnemo, pa da bude haosa  - pričala je Maja, a cimeri su joj pričali da nije normalna i da preteruje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Ništa ja nisam rekla, tako da nema potrebe da me gledate popreko! Rekla sam šta sam imala, a vi sada slobodno tumačite kako vam je volja. 

Nakom Majine drame, Stanislav joj se samo kratko obratio.

- Ti devojko treba odmah da ideš da potražiš pomoć psihijatra. Posle ovih reči treba da ti bude jasno da sigurno neću da budem sa tobom! Ne zanima me ništa, samo se drži ako možeš što dalje od mene! 

Podsećamo,  iako ne razgovora sa Mionom Jovanović, Maja Marinković je sinoć napravila presedan, pa prišla bivšoj devojci Stanislava Krofaka, kako bi saznala nove detalje iz Panterinog života, a Miona joj je dodatno zagolicala maštu.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

 

Jovanovićeva je otkrila šta je pronašla u Stanislavovom telefonu neposredno pre ulaska u Elitu, a Maja je zanemela od šoka.

 - Ta fan grupa, je l' si sigurna da je on napravio to sam sebi? - upitala je Maja.

- Da. Na njegovom telefonu je ulogovan bio - kazala je Miona Maji.

- Ako nije želeo slavu, šta će mu to? Gospode - rekla je Maja.

- Pre nego što sam ušla, videla sam sve u telefonu što mu se nalazilo - kazala je Miona.

BONUS VIDEO: