ALIBABA ZADAO ANELI NIZAK UDARAC: Dok svi bruje o njenoj trudnoći, on se poslužio Janjuševom forom da je BRUTALNO PONIZI (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 31.05.2024 | 05:45


Asmin Durdžić uradio istu stvar koju je bivši košarkaš svojevremeno upotrebio da stavi do znanja Maji Marinković koliko ga je briga za njenu trudnoću.

Foto: Privatna arhiva, youtube.com/AmiG Show, ST/Dragan Kadić
ALIBABA ZADAO ANELI NIZAK UDARAC: Dok svi bruje o njenoj trudnoći, on se poslužio Janjuševom forom da je BRUTALNO PONIZI (FOTO)

Nakon drame koja je izbila u studiju TV Pink, kada je došao na suočavanje sa Aneli Ahmić, njen bivši partner Asmin Durdžić poručio je da se potpuno povlači iz rijaliti sveta. 

Međutim, on je u momentima dok se polemiše o Anelinoj potencijalnoj trudnoći uradio sličnu stvar kao Marko Janjušević Janjuš u vreme kada je Maja Marinković morala da donese odluku da li da zadrži Janjuševu bebu, zbog čega je i dalje tema rijaliti fanova.

 

 

Naime, Janjuš je pre tri godine pucao Maji kontru družeći se sa Anom Korać, a najteži udarac zadao joj je time što se slikao sa Aninim kučetom, dok je Marinkovićeva očekivala njegovu podršku vezano za njihovo dete, koje je na kraju abortirala.

Foto: printskrin instagram

Asmin Durdžić niže objave sa Stanijinim psom

Isto tako, sada Asmin u Instagram pričama forsira objave sa kučetom Stanije Dobrojević, pa su mnogi videli sličnost u ponašanju Anelinog bivšeg i Janjuša, tumačeći ovakav gest tako da Asmina ni najmanje ne zanima to što je majka njegovog deteta možda trudna s drugim. Potencijalni otac i u ovom slučaju je Marko Janjušević, koji se za sada još nije najjasnije izjasnio ni da li želi dete sa Aneli.

Foto: pixabay.com, pink/printscreen

Aneli Ahmić s nestrpljenjem iščekuje da sazna da li je trudna

Podsećamo, on je na hipotetičko pitanje o Anelinoj potencijalnoj trudnoći odragaovao na sledeći način:

Porazgovarali bi da li bi to trebalo da se desi. Voleo bih da rodi, razgovarali bi bez svađe!

Takav odgovor ostavio je prostora za sumnju da on i dalje nije siguran da li bi to dete trebalo da se rodi, te da će se izjasniti kada bude siguran da Ahmićeva zaista jeste u drugom stanju. Zbog toga je i Anelina majka prilično besna poručila da čeka zvanične rezultate, dok ju je sestra bezuslovno podržala. 

BONUS VIDEO: