ŠA JEDNOM REČENICOM IZBEZUMIO MIONU: Cela se POTRESLA kad je čula OVE REČI uživo u programu Elite (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 30.05.2024 | 18:45


Haos ljubavnog para ne jenjava!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ŠA JEDNOM REČENICOM IZBEZUMIO MIONU: Cela se POTRESLA kad je čula OVE REČI uživo u programu Elite (FOTO)

U emisiji "Pitanja gledalaca" danas su ponovo na tapetu intrigantna pitanja koja su postavljali verni gledaoci rijalitija "Elite". Jedno od njih se tiče Nenada Aleksića Ša, koji je navodno izljubomorisao Mioni Jovanović zbog razgovora i, kako on kaže, flerta, sa bubnjarem sa žurke. 

- Zar stvarno misliš da će ti neko graditi karijeru kad izađeš? - glasilo je pitanje koje je pročitala voditeljka.

- On svojim komentarima daje za pravo ovakvim pitanjima, ja idem da radim gde ja želim, sledeći put neka pazi šta priča - istakla je Jovanovićeva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita Zadruga 7

- Sad si bezobrazna! Niko ti nije spominjao nastupe, ti si se smejala sa čovekom za Novu godinu, a kao tužna si zbog porodice - brecnuo se Ša.

- Ja osobu poznajem iz spoljnjeg sveta, ne znam zbog čega ne bih pričala sa njim. Sad ispada da ja sa njim flertujem ili nešto drugo, Bože sačuvaj! On govori o sebi komentarima koje ima za bubnjare - rekla je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita Zadruga 7

Podsećanja radi, nakon što je obavila tajni razgovor sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu, pevačica Miona Jovanović javno se sukobila sa partnerom Nenadom Aleksićem Ša na tremu ispred Bele kuće na imanju u Šimanovcima, dok su učesnici "Elite" cimeri nemo slušali njihovu raspravu.

Naime, kada je saznao šta je Jovanovićeva sve ispričala za bivšeg dečka Stanislava Krofaka, reper je ušao u crveno, te odmah iskoristio priliku da je napadne. Detaljnije pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO: