OPET MU NABILA ROGOVE: Miona se izlanula da spema OSVETU za Ša, u sve umešan i njen bivši!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 30.05.2024 | 19:45


Iako Stanislav Krofak nije odreagovao na priču o njihovoj intimi, par je zbog njega bio na ivici raskida, a strasti među njima se i dalje nisu stišale.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OPET MU NABILA ROGOVE: Miona se izlanula da spema OSVETU za Ša, u sve umešan i njen bivši!

U Beloj kući učesnici "Elite" odgovaraju na najintrigantnija pitanja koja su im postavljali gledaoci. U jednom momentu, Miona Jovanović izlanula se da Nenadu Aleksiću Ša planira osvetu i to da mu je servira hladnu, kad se najmanje bude nadao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović se izlanula za crnim stolom

Pošto su par dana proveli u drami zbog toga što je reper obelodanio da su njih dvoje ipak bili intimni, navodno da bi video reakciju njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka, koji se na to uopšte nije upecao, Miona je progovorila o tome što je na kraju ipak prešla preko svega.

- Kako možeš da ostaneš sa osobom u odnosu koja te je obrukala javno - pitala je voditeljka.

- Oprostila sam, ali nisam zaboravila, kad-tad će mu se vratiti sve, ja ću mu vratiti u jednom trenutku - rekla je Miona.

- Da li sad manje sujetan jer ste dokazali da ste imali se*s a Stanislava baš briga - glasilo je pitanje za Ša.

- Nije bila namera da vidim bilo čiju reakciju, ali sam eto video, neka bude da sam sujetan pošto ona to govori - odgovorio je reper. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša bio u nervnom rastrojstvu zbog Mione

Podsetimo, Miona i Ša su bili na ivici raskida, jer je ona pobesnela zbog njegove smelosti da iznosi detalje njihove intime za crnim stolom za kojim je sedeo i njen bivši. Nakon toga mu je napravila haos od života, a reper je počeo da se ponaša kao Maja Marinković u vezama.

Plakao je na sav glas i udarao galavom o zid, a u jednom trenutku je preskočio ogradu da pobegne iz rijalitija, ali ga obezbeđenje vratilo.

BONUS VIDEO: