UKUĆANI PRISUSTVOVALI RAZUZDANOJ VRELOJ AKCIJI MIONE I ŠA: On je dohvatio pred Stanislavom, pa zagnjurio glavu u njeno međunožje! (VIDEO)


IZVOR: Republika/Š. P. - 31.05.2024 | 18:15


Miona i Ša totalno van kontrole!

Foto: printscreen/instagram.com/samo_realno6
UKUĆANI PRISUSTVOVALI RAZUZDANOJ VRELOJ AKCIJI MIONE I ŠA: On je dohvatio pred Stanislavom, pa zagnjurio glavu u njeno međunožje! (VIDEO)

Nakon turbulencija u emisiji "Gledanje snimaka", pevačica Miona Jovanović donela je odluku da stavi Nenada Aleksića Ša na "hlađenje" i pauzira njihov odnos. Rano jutros došlo je do nove drame. Podsećanja radi, u emisiji je Ša pozvao Mionu da raskine sa njim, jer i dalje brani svog bivšeg momka Stanislava Krofaka.

Miona je stavila Nenadu do znanja da će mu ukinuti se*sualne odnose na četiri meseca, što je njega izvelo iz takta, pa je odmah napravio dramu. Međutim, internetom kruži skandalozan snimak, na kom Miona dozvoljava Ša da joj ljubi međunožje, iako su u tom momentu bili u dvorištu, u društvu brojnih cimera.

 

 

Miona je naglasila da joj roditelji neće gledati ovakvu vrstu ispada, ali po svemu sudeći, ona nije u stanju da se iskontroliše i obuzda repera, koji je željan pažnje.

- Ne ljubi mi se - rekla je Miona.

- Šta, mesec dana da ti budem ovde da te ne pipnem? - rekao je Ša.

- Čekaćeš i četiri meseca ako treba - rekla je Miona.

- Molim? U kom si to filmu videla majke ti da ti ne priđem 4 meseca? Da neću da ti budem drugar možda - rekao je Ša.

- Drugar ne možeš da mi budeš, moji drugari mene ne dru*aju - rekla je Miona.

- Ako ovako nastaviš neću biti sa tobom u odnosu, sto posto - rekao je Ša.

Videćemo kako će Mionini roditelji reagovati na ovaj snimak, s obzirom da se otvoreno protive njenoj vezi sa reperom, koja je gotovo pred pucanjem, što su primetili i ostali ukućani, kao i brojni gledaoci.

BONUS VIDEO: