DIREKTNO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA STIGLO U ELITU: Specijal na Pinku, ukućani nespremni za ono što sledi!


IZVOR: Republika/M. I. - 31.05.2024 | 17:15


Pismo otkriva šta vas čeka na Pinku!

Foto: Pink.rs
DIREKTNO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA STIGLO U ELITU: Specijal na Pinku, ukućani nespremni za ono što sledi!

Na Pink televiziji uživo iz Elite, u toku je proslava rođendana Željka Mitrovića, vlasnika Pink Media Group. Ova tradicionalna proslava privlači pažnju već godinama unazad, a i ove godine učesnici uživaju u raskošnoj trpezi i bogatoj ponudi pića.

Jedan od glavnih elemenata ove proslave je glamurozna dekoracija koja ostavlja ukućane bez daha. Svečana atmosfera i pažljivo birani detalji čine da ova proslava bude nezaboravna. Uz to, bogata trpeza pruža učesnicima priliku da uživaju u raznovrsnim jelima i pićima.

Na adresu Bele kuće stiglo je pismo direktno od Željka Mitrovića, koji je poželeo učesnicima rijalitija dobar provod za njegov rođendan:

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

 

- Draga Elito, danas je moj rođendan i voleo bih da uživate u hhrani i piću, želim vam uspešan nastavak učešća i proslava će biti u kući odabranih. Pozdrav, Željko Mitrović -glasilo je pismo.

Danas je specijalan dan za vlasnika televizije Pink, Željka Mitrovića, jer proslavlja svoj 57. rođendan. Njegova supruga Milica Mitrović javno uputila emotivnu čestitku putem video snimka na društvenim mrežama. U opisu videa, Milica je podelila svoje iskrene emocije: 

- Volela sam te juče, volim te i dalje, uvek sam te volela, uvek i hoću. Srećan rođendan ljubavi moja, 57.

Ovaj gest ljubavi naišao je na veliki broj pozitivnih reakcija i čestitki ispod videa. Nakon što je Milica Mitrović uputila javnu čestitku svom suprugu, usledio je veliki broj čestitki, među kojima su se našli i bivši učesnici rijaliti programa "Zadruga" i "Elita".

BONUS VIDEO: