MILJANA SE SLOMILA UŽIVO U PROGAMU: Obezbeđenje TRČI po imanju, optši HAOS na proslavi Veikog šefa! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 31.05.2024 | 20:15


Doživela emotivni slom kada je čuva ove reči!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MILJANA SE SLOMILA UŽIVO U PROGAMU: Obezbeđenje TRČI po imanju, optši HAOS na proslavi Veikog šefa! (FOTO)

U toku današnjeg dana na imanju u Šimanovcima organizovana je gala proslava rođendana Velikog šefa, direktora Pink Media Group Željka Mitrovića, koji je aktuelnim učesnicima rijalitija "Elita" priredio pravu žurku iznenađenja. Međutim, dok su se svi gostili i zabavaljali, Miljana Kulić se prolila more suza uživo u programu, i to zbog svoje bivše ljubavi.

Naime, Kulićevu je u jednom trenutku pogodila emotivna pesma "Majko" koju izvodi njen dragi Darko Lazić. Već na prve taktove numere, kontroverzna Nišlijka je doživela emotivni slom, te se rasplakala pred svima i zapevala stihove koji su je, po svemu sudeći, dirnuli pravo u srce, dok se obezbeđenje neprestano motalo oko nje. POGLEDAJ GALERIJU

Podsećanja radi, folk pevač Darko Lazić nastupio je nedavno na žurki u rijalitiju "Elita", a učesnica Miljana Kulić ga je sve vreme "jela" pogledom. Naime, kada je ugledala svog omiljenog pevača na vratima, Nišlijka je odmah zauzela poziciju kako bi imala najbolji pogled na njega, pa mu je sve vreme slala poljubce i dobacivala da ga voli.

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić merka Darka Lazića

Darko se nekoliko puta osmehnuo Kulićki, a uspeo je i da joj posveti pesmu, što nije hteo da govori na razglasu, već joj je mimo mikrofona poručio da je hit za nju.

Nakon što je zapevao svoj veliki hit ''Moje bivše žene'', učesnici su odmah ustali sa stolica, a Miljana Kulić bila je jedna od najveselijih, te se uvijala pred Darkom kako bi mu na sve načine skrenula pažnju. 

BONUS VIDEO: