POBESNELA MIONA IZLETELA IZ BELE KUĆE, ŠA ODJURIO ZA NJOM: Žestoka svađa prekinula proslavu, reper dobio šut-kartu!


IZVOR: Republika/M. I. - 31.05.2024 | 21:15


Ša je uništio Mioni današnju proslavu, ona ga postavila na svoje mesto.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
POBESNELA MIONA IZLETELA IZ BELE KUĆE, ŠA ODJURIO ZA NJOM: Žestoka svađa prekinula proslavu, reper dobio šut-kartu!

Danas je u "Eliti" organizovana proslava rođendana Željka Mitrovića, koji se pismom obratio učesnicima i poželeo im dobar provod. Ukućani su uživali u bogatoj trpezi, kao i muzici, a Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su napustili proslavu, pa se posvađali u dvorištu.

Naime, Ša se požalio Mioni na Uroša Stanića, koji ga neprestano provocira, ali ona nije želela da sluša njegovo kukanje, pa mu je poručila da odmah prestane da je smara, jer želi da sluša muziku i uživa u današnjem danu:

- Uroš je rekao da će me uništiti - rekao je Ša.

- Što se ti osvrćeš i pokazuješ srednji prst? - upitala je Miona.

- Provocira me - dodao je Ša.

- Nemoj da me smaraš više. Neću da se mešam i stajem između vas. Nemoj samo da mi dramiš - istakla je Miona. POGLEDAJ GALERIJU

 

Podsećamo, Miona je danas gostovala u emisiji Miljane Kulić, gde je objasnila odnos sa Ša sada, nakon što je on svima otkrio da su ipak bili intimni, odnosno, da su imali se*sualni odnos, koji su dugo krili od javnosti:

- Nismo raskinuli. Odnos nam je trenutno klimav. Ne mogu da dođem sebi nakon one situacije koju smo imali, iskreno. Nisam to očekivala od njega. To što je rekao je njegova sramota. Moram da kažem da smo malo distancirani, jer mi je teško. Ne mogu da se ponašam kao da se ništa nije desilo, nadam se da će ovaj osećaj proći - rekla je Miona.

- Šta misliš kakvo sada mišljenje ima tvoja porodica o Ša? - upitala je Miljana.

- Još gore mišljenje sad imaju o njemu - rekla je Miona.

 

BONUS VIDEO: