ANELI PONOVO "NATERANA" NA ODNOSE, TRESE SE REHAB! Janjuš legao, pa čekao da Ahmićeva završi "posao!"


IZVOR: Republika/Š. P. - 01.06.2024 | 15:50


Aneli Ahmić je odlučila da Janjušu nadoknadi sve.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANELI PONOVO "NATERANA" NA ODNOSE, TRESE SE REHAB! Janjuš legao, pa čekao da Ahmićeva završi "posao!"

Nakon turbulentnog perioda, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su sinoć iznenadili javnost pomirenjem tokom emisije "Pitanja novinara". Njihova ljubavna priča dobila je novi zaokret, a njih dvoje su odlučili da iskoriste današnje slobodno vreme kako bi se posvetili jedno drugom i nadoknadili propušteno.

- Da li vidiš koliko bora imam? - upitala je Aneli.

- Da li ti primećuješ koliko sam ja smršao? - dodao je on.

Otkako su se Aneli i Janjuš pomirili, društvene mreže preplavljene su komentarima podrške i ohrabrenja za njihovu ljubavnu priču. Mnogi fanovi izražavaju nadu da će njihov odnos sada biti jači nego ikad, dok su drugi skeptični u vezi sa dugoročnom stabilnošću njihove veze. POGLEDAJ GALERIJU

 

Podsećanja radi, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su se nedavno osamili u pušionici kako bi razgovarali o svom odnosu, a ovaj susret nije prošao neprimećeno. Njihov razgovor je izazvao veliku pažnju javnosti, posebno činjenica da je Ahmićeva slagala svog partnera da je dobila, iako se šuška da je u drugom stanju.

- Je l' ti želiš mene da shvatiš? - upitao je Janjuš.

- Želim, ali ne mogu nikako - rekla je Aneli.

- Kako, ako smo stigli do priče da si me slagala da si dobila? Rekla si da si dobila, rekao sam sebi: "Okej neću da priđem da pričam, prošlo je". Danas si mi prišla i keziš se - rekao je Janjuš.

- Moraš da razumeš da sam ja u lošoj situaciji, možeš da dođeš da me poljubiš, ja bi u tebi video ludilo tog trenutka i emociju, zaboravio bi. Dolaziš danas i kažeš mi da sam se uplašio da li si trudna - rekao je Janjuš.

- Pa nemam kad da dođem, kada da odem... Htela sam da vidim reakciju - rekla je Aneli.

- Nemoj da mi pričaš kada, ti znaš koliko te volim i da sam slab na tebe. Možeš da mi priđeš kada god želiš. Danas si mi odmah prebacila - rekao je Janjuš.

- Mi nikada nismo pričali normalno, seli ajde da popijemo, da popričamo - rekla je Aneli.

 

BONUS VIDEO: