"SAMO JEDAN METAK IMAM..." Filip Car podelio zastrašujuću poruku, spominje se i UBISTVO!


IZVOR: Republika/Š. P. - 01.06.2024 | 20:15


Šokantna objava Filipa Cara.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
"SAMO JEDAN METAK IMAM..." Filip Car podelio zastrašujuću poruku, spominje se i UBISTVO!

Filip Car, poznat kao opasni momak iz Crikvenice, stekao je reputaciju oko koje su se žene otimale. Međutim, od kada je postao otac Leone, Filip je pokazao značajnu promenu u svom životu. Njegova transformacija je izazvala pažnju javnosti i medija, jer je prepoznatljiv po svom novom stavu i uverenjima kojima sada teži.

Još dok je Aleksandra Nikolić bila trudna, Filip je isticao svoju želju da promeni svoje ponašanje i da živi u skladu sa visokim moralnim načelima u koje oduvek veruje. Ova želja za promenom je dovela do toga da Filip redovno deli motivacione poruke i video-snimke na svom Instagram profilu, inspirišući svoje brojne pratioce i pokazujući im svoj lični razvoj.

Jedna od poruka koju je nedavno podelio pokazuje njegovo novo razmišljanje o časti i poštovanju:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Filip Car

 

- Ako hoćeš da uđeš u moje dvorište i moju kuću, bez obzira što si sila. Moraš prvo da pokucaš, pa ako ti dozvolim možeš da uđeš. Ja sam car kod svoje kuće, imperator u svom dvorištu. Ti si sila, mafija, država i pobaš da uđeš na silu? Ja imam kuburu  i samo jedan metak imam. Znam šta će biti posle. Kreneš na silu i ja ću tebi da napravim ovoliki pendžer ovde. Posle toga tvoji ubiju mene? Neka. To znači lekciju koju vi nikada nećete znati, a to je da je čast skuplja od života - čulo se na video snimku koji je okačio Filip Car, kako prenose mediji.

BONUS VIDEO: