ANELI IZMISLILA TRUDNOĆU: Evo zašto se pretvarala da je u drugom stanju, konačno UHVAĆENA U LAŽI! Janjuš će je zbog ovoga opet ŠUTNUTI!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 02.06.2024 | 02:00


Učesnica "Elite" se sama izlanula, pa pokušala opet da zavrti istu priču!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANELI IZMISLILA TRUDNOĆU: Evo zašto se pretvarala da je u drugom stanju, konačno UHVAĆENA U LAŽI! Janjuš će je zbog ovoga opet ŠUTNUTI!

Nakon što je palo pomirenje između Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, sve je više onih koji veruju da je ona izmislila trudnoću, samo da bi vratila bivšeg košarkaša nazad.

Naime, fanovi rijalitija koji pomno prate svaki detalj njihovog odnosa uhvatili su Aneli kad se izlanula da ima ciklus, da bi se pred Janjušem opet pravila da je možda u drugom stanju.

Foto: printskrin instagram

Aneli Ahmić uhvaćena u laži

- Aneli juče reče da je dobila, sad prišla Janjušu sa postoji mogućnost - stoji u objavi na jednoj stranici koja prati dešavanja u rijalitiju.

Podsećamo, kad je shvatila da Marko neće razgovarati sa njom ukoliko nema potencijalne mogućnosti da je trudna, ona je nastavila da ga ubeđuje da ima.

Slagala si me da si dobila - rekao je Janjuš.

Pa ne možeš tako sa nogu da me pitaš - rekla je Aneli.

Aneli ako nisi sigurna ne treba nikome ništa da govoriš, trebaš prvo da dođeš kod mene, to su ozbiljne stvari. Radi se o meni i tebi - rekao je Janjuš.

Znači povredilo te je jer sam slagala da sam dobila - rekla je Aneli.

- Pa kako me neće povrediti. Ne smeš da me lažeš, ništa ne smeš. Ja tebe nikada nisam slagao nikada, ništa me ne trebaš slagati. Ne znamo da li si trudna - rekao je Janjuš.

Ja sam tražila test, mislila sam da ću dobiti, pratim situaciju i uveče sam rekla da mi ne treba jer sam mislila da ću dobiti - rekla je Aneli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli u zanosu

Inače, nakon sinoćnje emisije uživo, došlo je do njihovog konačnog pomirenja kada su odlučili da se osame i odu u izolaciju gde su se prepustili strastima.

Janjuš nije krio svoje želje i odmah je zagrlio Aneli, a ona nije pružala otpor. Njihov intimni trenutak zabeležila je i kamera, koja je pomno pratila svaki njihov pokret.

BONUS VIDEO: