OVO JE KLJUČNI DOKAZ MIONINE I STANISLAVOVE PREVARE: Evo zbog čega su spremni da ponovo budu zajedno!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 02.06.2024 | 05:45


Bivša zadrugarka otkrila zašto Jovanovićevoj i Krofaku nije problem da menjaju partnere.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OVO JE KLJUČNI DOKAZ MIONINE I STANISLAVOVE PREVARE: Evo zbog čega su spremni da ponovo budu zajedno!

Bivša zadrugarka Sanja Grujić progovorila je o turbulentnoj vezi Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, te se posebno osvrnula na stav njenih roditelja da podržavaju pomirenje sa njenim bivšim partnerom Stanislavom Krofakom.

Foto: Printskrin

Sanja Grujić raskrinkala Mionu i Stanislava

Naime, Sanja je kao i velika većina koja prati rijaliti, ali i njihovih cimera u "Eliti" stava da je par sve unapred isplanirao, a sada je otkrila i kako je moguće da dvoje koji se vole stupaju u odnose sa drugima pred kamerama, a onda se vrate jedno drugom. 

To da Ša priča kao muškarac o tim intimnim odnosima sa svojom devojkom, nije okej, mogao je da izdrži još mesec dana... Ja mislim da je on to uradio da bi ogadio Mionu Stanislavu. Mislim da Stanislava neće to sprečiti ako poželi da se pomire. Ako je istina ono za svingera, njemu Ša ne bi bio problem - rekla je Sanja u emisiji ''Pitam za druga'' i dodala:

Ne znam po čemu je Stanislav bolja prilika od Ša za Mionine. Po meni je Ša za Stanislava izmislio svet, on ne treba da se dokazuje njenim roditeljima, nego Mioni. Sve što je na silu i što je forsirano neće biti okej. Ša je pomalo sujetan, svakako bi on pravio skandale, čak i da Miona nije bila sa Stanislavom. Hvata se za svaku rečenicu i isteruje pravdu, samo sebe uvlači u probleme.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak se hvalio cimerima svingerskim iskustvima

Podsetimo, Krofak se sam pohvalio cimerima svojim svingerskim akcijama.

Bio sam jedno 10 puta. Rokam po tri ili četiri puta za noć. Ako ti bar pet nije p*šilo i ako nisi bar dve, tri j*bao, kao i da nisi bio. Dođemo nas trojica, naiđemo na neku, smejemo se,pričamo, ona brutalna... Mi pričamo, a ona nas ne razume. To su sve stranci uglavnom. Normalna devojka dođe oko dva ili tri ujutru, koje su normalne... Kad se one ponapijaj, p akad se uhvate, to bude cirkus - hvalio se Stanislav kako je kročio u Belu kuću, pa nastavio:

- Bio sam na jednoj jahti, tamo sam ih upoznao i otišli smo na after. Vi ste milioneri, imate žene i one su top. Ako ona hoće sa mnom u akciju, a oni su u čopotu, neće njih da ostavi. On je rekao: "Nećemo da se rastavljamo, dal li hoćeš sa nama na after? Kad krenemo zovemo vas". Mi krenuli sa njima, kroz garažu, oni imaju po 40 godina i imaju milione. Roleksi, zlato, novi zubi, jahta, to se vidi. Najjače žene koje sam imao sam imao tad. Ja dođem, snimim situaciju i ganjam najbolju. To je kao kad baciš udicu i čekaš.

BONUS VIDEO: