OSUĐEN JANJUŠ ZBOG POSTUPKA U ELITI! Kamera ga uhvatila na DELU, usledila javna SRAMOTA: Da ti se život ZGADI (FOTO)


IZVOR: Republika/Š. P. - 02.06.2024 | 10:20


Javnost zgrožena zbog Marka Janjuševića Janjuša!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OSUĐEN JANJUŠ ZBOG POSTUPKA U ELITI! Kamera ga uhvatila na DELU, usledila javna SRAMOTA: Da ti se život ZGADI (FOTO)

Sinoć su u rijalitiju "Elita" održane još jedne nominacije, a jedan neobičan incident šokirao je sve gledaoce kraj malih ekrana koji su pomno pratili dešavanja na imanju u Šimanovcima. Naime, dok su učesnici zajedno provodili vreme u spavaćoj sobi nakon emisije, kamera je uhvatila Marka Janjuševića Janjuša kako radi nešto što je krajnje sramotno.

Naime, kako se može videti na fotografiji koja je osvanula na društvenim mrežama, bivši košarkaš je usnimljen kako u društvu leži sa rukom u gaćama, što je izazvalo negativne reakcije kod milionskog auditorijuma, koji su njegov postupak okarakerisali kao odvratan.

Foto: printscreen/instagram

Janjuš zgrozio javnost rukom u gaćama Elita 7 Zadruga

Inače, ovo nije prvi put da se učesnici rijalitija ne obaziru na svoje ponašanje pred kamerama, a često ne vode računa ni o higijeni, ostavljajući kuhinju i kupatilo Bele kuće u haosu. Ovakvo ponašanje izaziva negativne reakcije kod gledalaca i postavlja pitanje o odgovornosti učesnika, te i da li se tako ponašaju kod svoje kuće.

Podsećanja radi, nedavno su isplivale nove informacije o mogućoj trudnoći Aneli Ahmić, u razgovoru sa Markom Janjuševićem Janjušem ispred rehabilitacionog centra. Janjuš je pokušavao da je uveri da se loše preračunala i da je imala ciklus za vreme Vaskrsa, što je Anela kasnije i potvrdila. Ona je u jednom momentu priznala da ne bi volela da je ostala u drugom stanju.

Kako smo mi to preračunali? - pitala je Aneli.

Ne znam, ja znam da sam ja u pravu, a hoću da prsnem od mozga. Kako ti ne znaš stvari koje se rade o tebi? - upitao je Janjuš.

Ne znam gde mi je glava. Računala sam sa Đedovićem. U pravu si da je to bilo sa Vaskrs - dodala je Ahmićeva.

- Nema veze šta god da je - pručio je on.

Daj Bože da nije, ti znaš zašto. Ja ne bih volela da je to. Sad ne - dodala je Aneli.

BONUS VIDEO: