STANISLAV SE OSVETIO MAJI ZA FILIPA CARA! Isplivala kompletna istina o Krofakovom učešću, u Elitu ušao s jasnim PLANOM!


IZVOR: Republika/M. I. - 02.06.2024 | 13:35


Raskrinkan Stanislav Krofak, Maja zanemela od šoka.

Foto: ATA Images,Printskrin/RTV PINK
STANISLAV SE OSVETIO MAJI ZA FILIPA CARA! Isplivala kompletna istina o Krofakovom učešću, u Elitu ušao s jasnim PLANOM!

Tokom sinoćnje emisije "Nominacije" učesnici su imali obavezu da biraju između dva velika favorita, Maje Marinković i Anđela Rankovića. Ukućani su redom komentarisali i govorili im u lice svoje mišljenje, a na red je došla Miona Jovanović, Majina nekadašnja prijateljica, a sada ljuta suparnica. Miona je bila poprilično surova, pa je Maji sasula u lice najbrutalniju istinu i poručila da muškarcima samo krpa, koju iskoriste i bace.

Međutim, Miljana Kulić je imala nešto drugačije mišljenje, pa je objasnila da je Stanislav Krofak zapravo tipovao Maju i celokupna situacija ju je podsetila na učešće Filipa Cara, Majinog bivšeg dečka, prema kom Marinkovićeva ni dan-danas nije ravnodušna, što je i sama priznala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Veza Stanislav i Maje mi nema logike, on je nju tipovao, da se poanaša kao Filip Car, a ona to radi u inat njemu. Moram da kažem da ću uvek sačuvati Maju, jer je ona moja drugarica - rekla je Miljana Kulić o Maji, pa se osvrnula na Anđela Rankovića:

- Anđelo nije hteo da prizna da su u vezi on i Anita, dok ga Mića nije naterao da prizna. Oni jesu favortiti, a mi želimo videti da li će oni uspeti.Ja želim da moj sin bude ovakva kao on. On nema nijednu lošu reč ni o jednoj bivšoj, koje ga hvale i pozdravljaju. Anđelo mi je super - objasnila je Miljana, a Anđelo nije imao komentar na ovo njeno izlaganje.

BONUS VIDEO: