HITNO OGLAŠAVANJE OČAJNOG OCA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Porodica PRESEKLA! Saopštena ŠOK ODLUKA, momentalno stupa na snagu!


IZVOR: Republika/P. R. - 02.06.2024 | 14:40


Javno saopštenje oca Nenada Aleksića Ša sve iznenadilo!

Foto: youtube.com/pink.rs
HITNO OGLAŠAVANJE OČAJNOG OCA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Porodica PRESEKLA! Saopštena ŠOK ODLUKA, momentalno stupa na snagu!

Prethodnih nekoliko večeri gledaoci popularnog rijaliti formata "Elita" bili su svedoci novih skandala u vezi repera Nenada Aleksića Ša i pevačice Mione Jovanović, koji su nedavno po ko zna koji put stavili tačku na svoj turbulentan odnos. Međutim, nakon nervnog sloma pred kamerama, sutradan kao da se ništa nije dogodilo.

Ovim povodom se sada oglasio i reperov otac, Zoran Kiza Aleksić, koji je istakao da ne želi da komentariše situaciju, želeći da ispoštuje svog sina, ali je iskoristio priliku da istakle da se oseća povređeno zbog komentara koji se tiču njegove porodice.

- Ja sam odavno odlučio da ne komentarišem, Vama puno hvala… Okrenuo sam se tome, nemam šta da komentarišem. Hoću da ispoštujem njega i posle svakog komentara mi se vređaju unuci i sin, pričaju svašta za nas - poručio je reperov otac, prenosi Pink.rs.

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Nenad Aleksić Ša sa ocem, Zoranom Kizom

Podsećanja radi, veza između repera Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović postaje sve složenija, a njihovi sukobi eskaliraju gotovo svakodnevno. Naime, nakon sinoćnje emisije "Nominacije", njih dvoje su zajedno otišli u krevet i započeli novu raspravu, koja se završila poprilično žestoko. U jednom momentu je Ša pokupio svoje stvari i besno napustio krevet, a šta se tačno dogodilo, ostaje nam samo da pretpostavljamo, s obzirom na to da su šaputali bez bubica.

BONUS VIDEO: