BIZARNO! Miona i Ša isprobavali ČUDNE poze u krevetu, Jovanovićeva divljala pod pokrivačem!


IZVOR: Republika/M. I. - 02.06.2024 | 19:15


Bivši učesnik Elite otkrio kakvim scenama je prisustvovao.

Foto: printscreen/RTVPink
BIZARNO! Miona i Ša isprobavali ČUDNE poze u krevetu, Jovanovićeva divljala pod pokrivačem!

Veza između repera Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović postaje sve složenija, a njihovi sukobi eskaliraju gotovo svakodnevno, a tokom prethodne veči, ljubavni par "Elite" je doneo odluku da stavi tačku na svoj emotivan odnos.

Naime, u toku emisije "Pitanja novinara" došlo je do javnog sukoba između repera i pevačice, kada su oboje izneli svoje stavove pred kamerama. Aleksić je istakao da će se jedino pomiriti sa Mionom ukoliko mu se ona izvini, dok je Miona odlučno odgovorila da je za nju raskid konačan.

Kako je Miona prethodno izjavila da ju je Ša uslovljavao i gotovo primorao na se*sualne odnose, reper je bio izričit u zahtevu da mu se Jovanovićeva javno izvini za ovakvo poniženje i etiketu nasilnika.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Bivši učesnik Elite, Boža Džons, u potpunosti veruje reperu i ne dovodi u pitanje njegovo priznanje da su Miona i on imali se*sualne odnose, a Boža je otkrio kakvim scenama je on prisustvovao, dok je boravio na imanju, zajedno sa Mionom i Ša:

- Ša nikad ne laže, on voli Mionu, tako da je realno da su imali odnose. Ne vidim nijedan razlog da bi on to izmislio, a i ja sam video neke čudne pokrete ispod pokrivača kod njih u krevetu - rekao je Boža u "Premijeri".

Foto: Printskrin Republika TV

Boža Džons

 

- Varnice između Stanislava i Mione su se spontano dešavale, ono, pogleda ona, pa on, ali Stanislav je neko ko ima baš stav i karakter za to, ne za odnose sa Majom, prvo što me pitao kada je ušao u kuću je: "Šta misliš ti imam li ja prolaz kod Maje", a nebo-zemlja ona i Miona, kao da je to namerno radio da bude u krevetu pored sa Majom i da ne može da se suzdrži i kada mu stigne pismo od ćerke. On je Mionu hteo da ženi, dete da joj pravi...  - rekao je Džons nedavno za Republiku.

BONUS VIDEO: