STRAVIČNE VESTI ZA MAJU MARINKOVIĆ: Kamere zabeležile kompromitujuću scenu, čeka se odluka produkcije!


IZVOR: Republika/M. I. - 03.06.2024 | 17:45


Maja Marinković nije ni sanjala da će se ovo saznati!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
STRAVIČNE VESTI ZA MAJU MARINKOVIĆ: Kamere zabeležile kompromitujuću scenu, čeka se odluka produkcije!

Učesnik "Elite" Pavle Milevski obratio se učesnicima rijalitija nakon što je napustio imanje posle nominacija, pa je tom prilikom imenovao i novog vođu.

Nakon što su se takmičari okupili oko stola Milena Kačavenda je počela da čita pismo:

- Pozdrav, kućo, novi vođa je Anita. Vamos, sinjorita - glasilo je pismo.

- Hvala ti mnogo, iako znaš da nisam želela - rekla je Anita.

Čim su ukućani saznali ko je novi vođa, počelo je polemisanje o ovonedeljnim potrčcima, a Maja Marinković je zamolila Anitu da joj pruži šansu da izgladi odnose sa Stanislavom Krofakom Panterom i pošalje je u izolaciju upravo s njim. Iako zna da je strogo zabranjeno uticati na vođu, Maju to nije sprečilo da da sve od sebe da bi provela nedelju dana sa Krofakom.

Foto: instagram.com/printscreen

 

Podsetimo, tokom nominacija u subotu Stanislav je poručio Maji da više ne postoji mogućnost ni da u spoljnom svetu popiju kafu i porazgovaraju, nakon čega je ona burno reagovala i održala mu bukvicu.

- Nemam šta da dodam. Mislim da je mene Stanislav pikirao. Mislim da se nećemo više nikada pomiriti. On je taj koji govori da nema ništa od našeg razgovora, a rekao je pre neki dan da bi sa mnom napolju popio kafu. Šta to znači - upitala je Maja Marinković Stanislava.

- Ja sam rekao to onako, nisam mislio da stvarno pijemo kafu - kazao je Stanislav.

- Dobro, ako me napolju ikada nazoveš, samo da znaš da se neću javiti. Nema potrebe da me napolju želiš, a ovde ne jer se verovatno plašiš reakcije porodice - kazala je Maja i stavila tačku na odnos s Krofakom.

BONUS VIDEO: