OBJAVLJENE SLIKE BIVŠE ZADRUGARKE NAKON POROĐAJA! Pokazala tek rođenu ćerku, a jedan detalj komentarišu svi!


IZVOR: Republika/M. I. - 03.06.2024 | 23:15


Najlepši rođendanski poklon!

Foto: Prntscreen/Pink
OBJAVLJENE SLIKE BIVŠE ZADRUGARKE NAKON POROĐAJA! Pokazala tek rođenu ćerku, a jedan detalj komentarišu svi!

Današnji dan je za bivšu zadrugarku i plesačicu Ninu Babić veoma bitan, jer je upravo danas postala majka po treći put. Njena ćerkica Mija je stigla na svet, a Nina nije krila svoje emocije prilikom objavljivanja vesti iz porodilišta. Ono što je posebno emotivno jeste činjenica da je Nina svoju ćerkicu rodila na isti datum kada je i njena majka rođena, što je navela prilikom oglašavanja iz porodilišta.

- Mama, srećan ti rođendan, mislim da si dobila najlepši poklon na svetu! Da se malo pile rodi kad i ti! Ne mogu biti srećnija - navela je Babićeva, uz prvu fotografiju sa naslednicom Mijom.

 

 

Nina Babić je dospela u centar pažnje javnosti zbog burne veze sa bivšim dečkom Mlađom Jovanovićem, nakon čega je prekinula svaki vid komunikacije sa njim. Pored toga, 2020. godine Nina je izgubila majku usled zdravstvenih problema sa srcem. Ovaj period je bio izuzetno težak i stresan za Ninu, ali je uspela da pronađe podršku u svojoj porodici, najbližim prijateljima i svom sadašnjem izabraniku.

Dolazak male Mije označava novo poglavlje u životu Nine Babić. Sa radošću i emocijama koje je podelila sa javnošću, Nina je zakoračila u ulogu majke po treći put. Ova vest je izazvala veliko interesovanje medija i javnosti, a fanovi su iskreno čestitali Ninu na dolasku njene ćerkice. S obzirom na burne događaje u prošlosti, dolazak Mije predstavlja veliku radost i sreću za Ninu, koja je konačno dobila priliku da se raduje i ponovo uživa u majčinstvu.

BONUS VIDEO: