ŠA KAO RAZJARENA ZVER JURCAO IMANJEM! Miona ga dovela do ludila, reper opet isplanirao BEKSTVO iz "Elite"!


IZVOR: Republika/M. I. - 04.06.2024 | 05:45


Nenad Aleksić Ša ne prestaje da drami zbog ponašanja Mione Jovanović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ŠA KAO RAZJARENA ZVER JURCAO IMANJEM! Miona ga dovela do ludila, reper opet isplanirao BEKSTVO iz "Elite"!

Današnja rasprava između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović izazvala je pravi haos. Nenad je zamerio Mioni što ga je marširala, a ova situacija je dovela do eskalacije sukoba između njih.

Ša je pobesneo u sekundi, pa napustio Belu kuću, a Miona je odjurila za njim ne bi li ponovo spustila loptu, iako su nedavno raskinuli, nakon što je ona rekla da ju je prisiljavao na se*sualne odnose. POGLEDAJ GALERIJU

 

Otkako je Ša otkrio da su on i Miona imali se*sulani odnos, ona mu je to zamerila zbog njenih roditelja, međutim, iako Jovanovićeva tvrdi da su taj odnos krili zbog njenih roditelja, mnogi cimeri se ne slažu s tim, smatrajući da je to sakrila zbog Stanislava Krofaka, te da je Ša to namerno i uradio da bi je zgadio Stanislavu.

A kako napolju njihovi najbliži i dalje priželjkuju njihovo pomirenje, sada se oglasila i drugarica koja u panici strepi da je zbog ovog reperovog poteza Miona prokockala sve šanse kod bivšeg.

- Jao, ne znam šta da vam kažem, ja iskreno mislim da je ona sa Ša u odnosu samo zato što se plaši da se on ne diskvalifikuje. Vidi se da Miona i dalje voli Stanislava, pa svi su uočili njihove osmehe i poglede, ali sada, kada je saznao da su ona i Ša imali se*s, mislim da je izgubila šansu da se pomiri sa Stanislavom - započela je Mionina drugarica, pa dodala:

- Ne mogu da tvrdim, ali mislim da je Ša namerno rekao to za se*s da bi srozao Mionu kod Stanislava, a, po svemu sudeći, i uspeo je u tome. Iskreno, nadam se da se varam, ali mislim da je Miona sada Stanislavu totalno pala u očima i da za pomirenje nema šanse, prokockala je poslednju šansu. 

BONUS VIDEO: