MENSUR AJDARPAŠIĆ PONOVO U ELITI: Specijalno iznenađenje za učesnike, njegov dolazak nisu mogli ni da zamisle!


IZVOR: Republika/M. I. - 03.06.2024 | 22:14


Dušica Jakovljević je večeras gledaocima priredila nezaboravan šou sa Mensurom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MENSUR AJDARPAŠIĆ PONOVO U ELITI: Specijalno iznenađenje za učesnike, njegov dolazak nisu mogli ni da zamisle!

Mensur Ajdarpašić, nekadašnji učesnik Elite, danas se pojavio u studiju kod Dušice Jakovljević, sa kojom je porazgovarao i komentarisao bivše cimere, kao i dešavanja u kući, s obzirom da je on sjajan sagovornik i komentator, a dugo je boravio na velelepnom imanju u Šimanovcima. 

- Žao mi je što nisam više komentarisao. Ja jesam posesivan i ljubomoran... Svi smo mi malo Ša, to je istina. Neka to bude mala šala sada... - nasmejao se Mensur na samom početku.

- Janjuša vizuelno žene osvajaju, jer kod Aneli ne vidim neki drugi kvalitet. Okej, ima prava da živi kako hoće, ali on vidi i sam da ga laže... Ja smatram da sam odlično nju procenio, savetovao sam ga, a on me je ubeđivao da ga to ne interesuje, ali izgleda da nije izdržao - komentarisao je Ajdarpašić.

POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo, pre ulaska u treću sezonu rijalitija "Zadruga", Mensur Ajdarpašić se bavio modelingom, kik-boksom i radio je kao trener akvabika. Nakon izlaska iz "Elite", Ajdarpašić je odlučio da promeni profesiju. Naime, kako je saopštio svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram, on postaje fitnes trener.

- Obaveštavam vas da krećemo sa radom i klijentima! - započeo je Ajdarpašić, pa dodao:

- Personalni treninzi na teritoriji Beograda! Rad sa klijentima onlajn, nezavisno od toga gde se nalazite! - dodao je on.

- Redovan razgovor sa klijentima o njihovim željama, zahtevima i ciljevima, biće vam pružena potpuna sigurnost! 

- Ograničen broj klijenata! DM! Pokreni se! M. A. - poručio je Mensur putem storija na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO: