ANELI I JANJUŠ BIRAJU IME ZA DETE! Evo šta su odlučili, mnoge je iznenadio ovaj potez!


IZVOR: Republika/ D. L. - 04.06.2024 | 12:55


Tokom prethodne večeri uoči emisije "Pretres nedelje", milionski auditorijum koji iz minuta u minut prati sva aktuelna dešavanja u rijaliti šou-programu "Elita" ostao je zabezeknut kada je uživo u programu saopšteno da je učesnica Aneli Ahmić u drugom stanju.

Foto: TV Pink printskrin
ANELI I JANJUŠ BIRAJU IME ZA DETE! Evo šta su odlučili, mnoge je iznenadio ovaj potez!

Učesnica Elite Aneli Ahmić čeka bebu sa dečkom Markom Janjuševićem Janjušem, a ranije su, tokom rijalitija, razgovarali o imenu koje bi dali njihovom detetu. Nakon priča o tome kako su njihoviu bližnji napolju podneli činjenicu da će uskoro da postanu roditelji, na red je došao i razgovor o imenu za dete. 

Naime, nekadašnji košarkaš Marko Janjušević Janjuš postao je poznat u javnosti nakon učešća u rijalitiju "Zadruga" i trenutno aktuelnoj "Eliti". Njegova partnerka Aneli potvrdila da je u drugom stanju, a njih dvoje su vezu započeli u sedmoj sezoni rijalitija.

Foto: TV Pink printskrin

Aneli Ahmić

 

- Leoni znači, a kako ćemo je zvati? - pitao je Janjuš.

- Po imenu, moja mama uvek daje deci nadimke, ali ja to ne volim - rekla je Aneli.

- Kako ti je protekao porođaj, jesi li se ugojila? - pitao je Janjuš.

- Porođaj je protekao super, ali sam se mnogo ugojila, jela sam puno slatko - rekla je Aneli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Da li ti se sviđa Leoni Janjušević? - pitala je Aneli.

- Hoćeš pomagati oko bebe? - pitala je Aneli.

- Hoću, sve - rekao je Janjuš.

- Ne mogu grešiti dušu, moj bivši su!

Podsećamo, tokom prethodne večeri uoči emisije "Pretres nedelje", milionski auditorijum koji iz minuta u minut prati sva aktuelna dešavanja u rijaliti šou-programu "Elita" ostao je zabezeknut kada je uživo u programu saopšteno da je učesnica Aneli Ahmić u drugom stanju. Vest o njenoj trudnoći šokirale je kako gledaoce, tako i Marka Janjuševića Janjuša, koji je otac deteta.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

Kako se moglo videti tokom otkrivanja trudnoće, bivši košarkaš je bio vidno uznemiren, ne znajući šta ga je snašlo, a od uzbuđenja većini je promaklo priznanje Ahmićeve da je u neposredno pred odrađivanja testa, kako je rekla, prokrvarila.

Ja nisam svesna... Popila sam tu tabletu. Sinoć posle haosa, tako u ekonomskom dvorištu sedim, i prokrvarim! Odem u toalet i i vidim krv... Pozvala sam Anitu da joj kažem: "Anita, dobila sam", pozvala sam i Slađu, jer smo pričale o tome. I dobijem menstruaciju! Posle te tablete, ne znam kako to sada ide - zamuckivala je Aneli u razgovoru sa voditeljem Milanom Miloševićem. 

BONUS VIDEO: