LEPI MIĆA URNISAO JANJUŠA I ANELI! Posle vesti o njenoj trudnoći uporedio je sa OVOM UČESNICOM ELITE!


IZVOR: Republika/ D. L. - 04.06.2024 | 16:15


Lepo je osnovati porodicu, ali one to izgleda rade po rijaliti programima. Za brata Janjuša mi je žao, ne bih da ispadne da nešto peckam, samo analiziram kao i svi ovde sve situacije - rekao je Mića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/AmiG Show, TV Pink/printscreen
LEPI MIĆA URNISAO JANJUŠA I ANELI! Posle vesti o njenoj trudnoći uporedio je sa OVOM UČESNICOM ELITE!

Učesnik Elite Lepi Mića, kaže da mu je drago što će Marko Janjušević Janjuš i njegova devojka Aneli Ahmić da postanu roditelji, ali je situaciju iskoristio i da pecne bivšeg košarkaša. Naime, Mića kaže da je Aneli krenula koracima Miljane Kulić, te je počela u rijalitiju da svija porodicu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Aneli je ista Miljana Kulić, znam da su se jednom prepucavale oko toga koja je luđa, a sad bih rekao da su iste! Lepo je osnovati porodicu, ali one to izgleda rade po rijaliti programima. Za brata Janjuša mi je žao, ne bih da ispadne da nešto peckam, samo analiziram kao i svi ovde sve situacije - rekao je Mića. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Podsećamo, nakon što se uživo u programu rijalitija "Elita" saznalo da je učesnica Aneli Ahmić trudna, javnost je ostala zabezeknuta, kao i njen partner, bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš. Međutim, nakon saznanja o drugom stanju, porodica bosanskohercegovačke starlete pala je u očaj, a kako prenose domaći mediji, njena majka je spremna da se odrekne ćerke zbog javne sramote koju im je priredila.

Foto: Printscreen/Pink TV

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Naime, Jasmina, Anelina majka, burno je reagovala na vest o trudnoći svoje ćerke. Kako je navela u jednoj prepisci koja je ugledala svetlost dana, ljuta je i razočarana zbog najnovijih dešavanja na imanju u Šimanovcima, te poručila da Aneli nema gde da se vrati nakon napuštanja "Elite".

- Znam da ste ljuti i razočarani - napisao je jedan od korisnika društvene mreže Instagram.

BONUS VIDEO: