MAJA SPOPALA STANISLAVA USRED EMISIJE, MILAN MILOŠEVIĆ MORAO DA PREKINE PROGRAM: Krofaku pala roletna, ukućani se razbežali na sve strane!


IZVOR: Republika/M. I. - 04.06.2024 | 17:15


Maja Marinković je ponovo prišla Stanislavu, pa ga dovela do ludila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MAJA SPOPALA STANISLAVA USRED EMISIJE, MILAN MILOŠEVIĆ MORAO DA PREKINE PROGRAM: Krofaku pala roletna, ukućani se razbežali na sve strane!

Maja Marinković na sve načine pokušava da ubedi Stanislava Krofaka Panteru da je vreme za njihov razgovor, kako bi on spustio loptu i pružio joj još jednu šansu, pa mu je tako sinoć prišla za vreme emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" i krenula da mu postavlja brojna pitanja, a on joj je sve vreme poručivao da se skloni od njega i prestane ga uznemiravati, što je nju dodatno razbesnelo.

Započela je svoje izazivanje na fizički kontakt, a ukućani su je opominjali:

- Je l' bi pio kafu sa mnom? Zakuni se - rekla je Maja Stanislavu.

- Neću ništa, makni se - poručio je Stanislav. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Ja sam tebe pomazila, nisam dirala. Šta sam loše uradila? Kad Mića kaže da je voliš ti ćutiš, što? Odgovori mi na pitanje - ponavljala je Maja, a on ju je ignorisao i terao od sebe.

- Rekao je da ćemo da pričamo za pet, šest dana, a on i dalje tvrdi pazar. Ja nisam ništa ružno rekla, a on samo ćuti, pa me iznervira. Popustićeš ti - poručila je Maja.

Podsetimo, čim su ukućani juče saznali ko je novi vođa, počelo je polemisanje o ovonedeljnim potrčcima, a Maja Marinković je zamolila Anitu da joj pruži šansu da izgladi odnose sa Stanislavom Krofakom Panterom i pošalje je u izolaciju upravo s njim. Iako zna da je strogo zabranjeno uticati na vođu, Maju to nije sprečilo da da sve od sebe da bi provela nedelju dana sa Krofakom.

BONUS VIDEO: