MAJA MARINKOVIĆ "ZAKUCALA" STANISLAVA: Muk u Beloj kući, Krofaku u sekundi potonule sve lađe!


IZVOR: Republika/M. I. - 04.06.2024 | 19:45


Šok-potez Maje Marinković, Stanislav totalno unezveren.

Foto: TV Pink/printscreen
MAJA MARINKOVIĆ "ZAKUCALA" STANISLAVA: Muk u Beloj kući, Krofaku u sekundi potonule sve lađe!

U toku je debata koja je izazvala pravu buru emocija među učesnicima. Tema koja je podigla prašinu jeste pitanje da li je ispravno biti u zabludi u ljubavi. Učesnici su se žučno sukobili oko ove teme, iznoseći svoje argumente i stavove.

Jedna od ključnih ličnosti u ovoj debati jeste Maja Marinković, koja je svojim odlučnim stavom privukla pažnju svih prisutnih. Njen pristup ovoj temi je izazvao burne reakcije, a osvrnula se na odnose u Beloj kući i na svoje bivše momke:

- Da li misliš da si bila u zabludi da je Stanislav zaljuubljen u tebe? - upitao je Đedović. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Neću više o njemu. Nema ništa ni od našeg pomirenja, ne zanima me ni da mislim o tome. Kad izađemno odavde, on će živeti svoj život, a ja svoj - kazala je Maja.

- Koja je najveća zabluda u kojoj si živela? - upitao je Đedović.

- Neki moji bivši ljubavni odnosi - kazala je Maja.

- Ko ovde živi u najvećoj zabludi? - upitao je Đedović.

- Većina - istakla je Maja.

- Ko ne živi u zabludi? - upitao je Đedović.

- To ne mogu sad da kažem. Videćemo kad se rijaliti završi. Ovde postoje ljudi koji se poštuju u vezi, ali i ovi drugi. Meni se iskreno povraća on nekih stvari. Ovo što rade Miona i Ša je katastrofa. Umesto da nasamo pričaju o nekim stvarima, oni za crnim stolom rešavaju probleme. Kakvi su oni, ja sam normalna. To je bolest - istakla je Maja.

- Anita, da li si živela u zabludi kad si bila sa Matorom? - upitao je Đedović.

- Meni sve dolazi na ono što je rekla moja majka. Rekla sam već sve. Uvek sam osećala da ne vidim sebe pored žene, živela sam u zabludi - istakla je Anita.

- Što si onda ostala sa mnom u odnosu kad smo bile u rijalitiju? - upitala je Matora.

- Ja sam rekla da mislim da je Matora iskoristila. Preko noći je sa mnom ozvaničila vezu, venčale smo se na brzinu i sve se desilo na neki čudan način - kazala je Anita.

- Kako onda sad priča da sam ja nešto uradila, a šta je ona radila? Ako je videla da nisam iskrena, što onda nije otišla od mene na vreme? Ne razumem neke stvari - kazala je Matora.

BONUS VIDEO: