JANJUŠU BIVŠA ŽENA VRAĆA ISTOM MEROM! Ljubav cveta s novim dečkom! Evo šta Ena radi dok bivši košarkaš čeka dete s Aneli! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 05.06.2024 | 11:15


Ena ne obraća mnogo pažnju na to šta Janjuš radi u rijalitiju, ali redovno do nje dođu naslovi u medijima, pa se nekako, htela-ne htela, informiše o svemu.

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram.com
JANJUŠU BIVŠA ŽENA VRAĆA ISTOM MEROM! Ljubav cveta s novim dečkom! Evo šta Ena radi dok bivši košarkaš čeka dete s Aneli! (FOTO)

Učesnici "EliteAneli Ahmić i njen dečko Marko Janjušević Janjuš saznali su nedavno da će dobiti dete jer je ona u drugom stanju, ali sve uporedo zanima šta sada radi njegova bivša supruga Ena. 

Naime, dok Janjuš i Aneli čekaju dete, Ena napolju uživa s novim dečkom, s kojim je već nekoliko mesec u vezi, a s kojim je upoznala i Krunu, pa u poslednje vreme vrlo često zajedno putuju. 

Foto: youtube.com/pink.rs/instagram

Janjuš, Aneli i Ena

 

Ena ne obraća mnogo pažnje na to šta Janjuš radi u rijalitiju, ali redovno do nje dođu naslovi u medijima, pa se nekako, htela-ne htela, informiše o svemu. 

Foto: TV Pink/printscreen, instagram

Janjuš, Aneli i Ena

 

Podsećamo, Aneli se pre haosa oko modrice na stomaku pitala da li su Janjuševa bivša supruga Ena i ćerkica svesne uopšte toga da on dobija opet dete, što je Janjuša razbesnelo jer je tvrdio da ona time ne treba da se bavi.

Foto: Privatna arhiva

Ena s novim dečkom

 

Ako je suditi po fotografijama, Ena ne obraća pažnju na to šta njen bivši radi u rijalitiju s Aneli Ahmić, s kojom je već neko vreme u turbulentnom odnosu. Ona je na put odvela i ćerkicu Krunu, ali nije htela previše da je slika. 

- Što se sada opterećuješ nečim što uopšte ne treba da te zanima? Šta je problem? Da li je moguće da ti u ovolikoj sreći sada koju imaš ovde pominješ moju ćerku, koja nema nikakve veze s tobom? Pusti dete neka se odmara napolju, nemoj da biješ bitke koje nisu tvoje. Šta dete zna, napolju se brinu o njoj, nema potrebe ti sada da skačeš i pominješ je. Deca nikada ni za šta nisu kriva - rekao je Marko, a Aneli se pokunjila.

BONUS VIDEO: