IVAN MARINKOVIĆ U KANDŽAMA POROKA! Opet počeo da se opija! Evo kako se krio da cirka na žurki u "Eliti"!


IZVOR: Republika/ D. L. - 05.06.2024 | 11:45


Ivan Marinković je otvoreno govorio o svojoj borbi sa alkoholizmom, ističući da je u jednom periodu svakodnevno konzumirao alkohol.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
IVAN MARINKOVIĆ U KANDŽAMA POROKA! Opet počeo da se opija! Evo kako se krio da cirka na žurki u "Eliti"!

U rijalitiju "Zadruga" ponovo je došlo do žučne rasprave među zadrugarima, ovog puta povodom navodnog pijanstva Ivana Marinkovića. Marinković, koji je godinama imao problem sa zavisnošću od alkohola, prethodno je obećao supruzi Jeleni da više neće konzumirati alkohol. Međutim, sinoć je došlo do žurke koju je organizovao Veliki Šef, a mnogi zadrugari tvrde da su primetili da je Marinković konzumirao alkohol, što je izazvalo burne reakcije među ukućanima.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković i Jelena

 

Ivan Marinković je otvoreno govorio o svojoj borbi sa alkoholizmom, ističući da je u jednom periodu svakodnevno konzumirao alkohol. Nakon tragičnog gubitka majke Marinković se suočio s teškom situacijom i počeo intenzivno da pije. Ipak, nakon odluke da se izbori s ovim problemom, Marinković je uspeo da se izvuče iz kandži alkohola i više nije imao problema s konzumacijom alkohola. Ova otvorena priča o ličnoj borbi sa zavisnošću ostavila je snažan utisak na publiku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković i Jelena

 

Marko Đedović i Milena Kačavenda prvi su konstatovali šta se dešavalo, pa su analizirali celu situaciju. 

- Ne može glavom tek tako da se mrda, ima neke ozbiljne tikove. Vidiš da krije alkohol po čašama, ko zna kako on to zakamuflira- govorila je Milena.

Ova situacija je otvorila mnoga pitanja o Marinkovićevoj odluci da se odrekne alkohola i postala centralna tema rasprave u rijalitiju. S obzirom na njegovu prošlost i javno izrečeno obećanje, Marinković će morati da se suoči s posledicama svog postupka u narednom periodu.

BONUS VIDEO: