ANELI HITNO NAPUSTILA "ELITU", JANJUŠ SE UNEZVERIO I PREBLEDEO!


IZVOR: Republika/ D. L. - 05.06.2024 | 12:59


Svi se pitaju šta se dešava.

Foto: Printscreen/Pink TV
ANELI HITNO NAPUSTILA "ELITU", JANJUŠ SE UNEZVERIO I PREBLEDEO!

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić hitno je morala da napusti imanje u Šimanovcima! Naime, ona je morala da ode na zakazan pregled kod ginekologa budući da joj je test za trudnoću pre nekoliko dana bio pozitivan.

Aneli je u ranim jutarnjim satima posetila ginekologa i saznala da je u šestoj nedelji trudnoće, tačnije da je u drugom mesecu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Svi rezultati su u najboljem redu, a takmičarka "Elite" nije skidala osmeh zbog toga. Dok je Aneli bila na pregledu, celu situaciju najteže je podnosio Marko Janjušević Janjuš, otac njenog deteta, koji je prebledeo i jurio po imanju, sve dok se nije uverio da je s Ahmićkom sve u redu i dok se nije vratila na imanje. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš

 

Podsećamo, učesnici "Elite" Aneli Ahmić i njen dečko Marko Janjušević Janjuš saznali su nedavno da će dobiti dete jer je ona u drugom stanju, a sada se starleta uspaničila kada je saznala da ima fleku na stomaku! Naime, Aneli je primetila neobičnu mrlju, pa je upala u paniku, međutim, brzo se ispostavilo da se samo isflekala, a da toga nije bila svesna! 

Foto: TV Pink printskrin

Aneli Ahmić

 

- Janjuše šta je ovo? Nešto se dešava, ovako nešto nikada nisam videla - urlala je Aneli da bi joj Marko rekao da je sve samo mrlja od sosa, na koju je ona zaboravila. 

Podsećamo, Aneli se pre ovoga pitala da li su Janjuševa bivša supruga Ena i ćerkica svesne uopšte toga da on dobija opet dete, što je Janjuša razbesnelo jer je tvrdio da ona time ne treba da se bavi.

BONUS VIDEO: