ASMIN OBEZBEDIO ANELI I JANJUŠU KROV NAD GLAVOM: Čeka ih poklon po izlasku iz Elite, evo gde će im dete odrastati!


IZVOR: Republika/M. I. - 05.06.2024 | 17:15


Šok-bomba Asmina Durdžića!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ASMIN OBEZBEDIO ANELI I JANJUŠU KROV NAD GLAVOM: Čeka ih poklon po izlasku iz Elite, evo gde će im dete odrastati!

Učesnica Elite Aneli Ahmić hitno je morala danas u toku dana da napusti imanje u Šimanovcima! Naime, ona je morala da ode na zakazan pregled kod ginekologa budući da joj je test za trudnoću pre nekoliko dana bio pozitivan.

Aneli je u ranim jutarnjim satima posetila ginekologa i saznala da je u šestoj nedelji trudnoće, tačnije da je u drugom mesecu.

Nakon što je obavila sve preglede, Aneli se osamila sa Markom Janjuševićem Janjušem, kako bi pričali o njenoj trudnoći:

- Da, Nora je rođena 19. februara i ova beba bi trebala da bude, tako sam i u prvoj trudnoći osećala tako i sad, mislim da će biti muško. Kopka me šta kaže moja familija, bilo bi mi lakše da se slažu sa tim, nema potrebe da se nerviraju, ja njega volim i ne treba da se sekiraju. Kad pogledaš sve druge stvari ovo je najlepše što se desilo, imali smo svađe tako da smo se sad malo smirili i trebalo bi da bude sve okej - rekla je Aneli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Sad sam računao koliko će mi trebati mesečno za troškove, snaći ću se i raditi, ja sam joj rekao da možemo jedino u Beogradu da živimo a planove ostale ćemo praviti letos kad odmorimo mozak. Jedini plan je da se više nećemo svađati i niko ne može razumeti ovaj prostor i šta se sve dešava ovde tako da ćemo sputiti loptu, kako ovde tako i napolju - rekao je Janjuš.

No, međutim, Asmin Durdžić danas se oglasio na svom instagram profilu s obzirom na to da, kako je napisao, Janjuš ga je ponovo potkačio, što je diglo ogromnu buru.

- Počeo sam danas sa izgradnjom "Vila Janjušević" malo da ih poguram, da imaju gde po izlasku, pošto si me sinoć ponovo potkačio, evo ti kontejner od mene za babine - napisao je Asmin uz priloženu fotku.

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić

BONUS VIDEO: