STRAVIČNE VESTI ZA PORODICU AKTUELNE UČESNICE ELITE: Zbog ovog poteza će im se slošiti, voditeljka se prenerazila!


IZVOR: Republika/M. I. - 05.06.2024 | 22:45


Muk u Beloj kući zbog šokantne izjave.

Foto: Printscreen
STRAVIČNE VESTI ZA PORODICU AKTUELNE UČESNICE ELITE: Zbog ovog poteza će im se slošiti, voditeljka se prenerazila!

U današnjoj specijalnoj emisiji sa Dušicom Jakovljević, razmatra se tema brzoplete odluke u životu. Ovo je tema koja intrigira mnoge, jer se često suočavamo sa situacijama u kojima moramo doneti važne odluke u vrlo kratkom vremenskom periodu. Kako se nositi sa tim izazovima i šta može biti posledica brzopletih odluka, pitanja su na koja ćemo pokušati da pronađemo odgovore.

Na red je došla Bojana Pavlović, koja se osvrnula na vezu sa Anđelom Šparavalo, ali i njenom porodicom, koja je se odrekla, upravo zbog njihove veze:

- Bojana, da li si nekad donela brzopletu odluku i koju? - pitala je Dušica.

- Nisam, uvek gledam da razmišljam tri poteza unapred - rekla je Bojana.

- Koja brzopleta odluka te je najviše koštala u životu? - pitala je Dušica. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Ovo sad sa Anđelom me je najviše koštalo. Nisam pomislila da će se nakačiti nečija porodica i da će biti tolike mržnje. Nisam kriva za neke stvari, za koje me smatraju krivom. Ona je izabrala kako je izabrala, nemam kome da se pravdam - odgovorila je Bojana.

- Sigurno su ljudi bili šokirani - rekla je Dušica.

- Razumela sam ih za neke stvari, ali ne dozvoljavam nešto i ne dam na sebe - kazala je Bojana.

- Da li postoji nešto dobro ili loše što si učinila u životu, a da osećaš posledice koje je to ostavilo? - pročitala je Dušica pitanje.

- Ne, već sam odgovorila na to. Nisu to moje posledice, to je njena porodica. Biću tu uz nju, ali ne treba ja da rešavam to. Nikada im neću dati šansu da sednu i razgovaraju sa mnom. Trebalo je da malo razmišljaju o posledicama i o svojim postupcima. Ne branim Anđelu - rekla je Pavlovićeva.

- Anđela, da li si nekad donela brzopletu odluku i koju? - pitala je Dušica.

- Kad sam ušla i kad sam se zaljubila u žensku osobu, prikrivala sam to dug period. Rekli su da će me podržati za sve, ali kad sam se autovala, videla sam da stvari nisu baš takve. Ušla sam u sve svojim voljom - rekla je Anđela.

BONUS VIDEO: