NOVO OGLAŠAVANJE ASMINA DURDŽIĆA! PORUČIO JANJUŠU I ANELI SAMO JEDNO! Kad bude saznala, čupaće kosu!


IZVOR: Republika/ D. L. - 06.06.2024 | 08:15


Asmin neće imati problem s tim i da čestita Aneli, budući da su se već suočili oči u oči u emisiji na Pinku.

Foto: Tv Pink
NOVO OGLAŠAVANJE ASMINA DURDŽIĆA! PORUČIO JANJUŠU I ANELI SAMO JEDNO! Kad bude saznala, čupaće kosu!

Bivši partner učesnice "Elite" Aneli Ahmić Asmin Durdžić kaže da je ona još jednom pokazala da joj je svejedno s kojim je muškarcem u vezi sve dok od njega ima neku korist. Naime, on tvrdi da Aneli Janjuša i dalje ne voli bez obzira na to što će sada s njim da ima i dete.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić

 

- Asmin se napolju držao za glavu kada je saznao da će Aneli i Janjuš da dobiju dete. Pričao je drugarima: "Ovo je dokaz da ona ne bira! S Markom će dobiti dete, a doskoro nisu mogli da gledaju jedno drugo! Nikad mi to neće biti jasno, a naravno da ću to da im nabijem na nos" - priča nam izvor i dalje dodaje: 

- Asmin neće imati problem s tim i da čestita Aneli, budući da su se već suočili oči u oči u emisiji na Pinku.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić i Janjuš

 

Podsećamo, učesnici "Elite" Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, otkako su saznali da će postati roditelji, suočili su se s burom emocija od euforije do panike zbog toga kako će reagovati njihove porodice.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš

 

Iako oni unutra nemaju nikakve informacije o tome na koji način su njihovi bližnji primili informaciju o Anelinoj trudnoći, ona kao da je predosetila da su njena majka i sestra spremne i da je se odreknu zbog javne bruke koju im je u rijalitiju priredila.

Ahmićeva, koja je u šestoj nedelji, odnosno drugom mesecu trudnoće, od prevelike brige, ali i hormona, koji joj u ovom trenutku divljaju, svako malo ima promene raspoloženja, pa je tako u jednom momentu dotrčala do Janjuša sva u suzama, tvrdeći da plače od sreće, da bi se već u sledećem najstrašnije zabrinula šta da radi ako porodica ne bude htela da čuje za nju zbog toga što s Janjušem čeka dete.

BONUS VIDEO: