ANELI I JANJUŠ SE POKAČILI ZBOG ASMINA! Hitno razgovarali zbog dece, ovo je šok-odluka!


IZVOR: Republika/ D. L. - 06.06.2024 | 13:45


On je izjavljivao da dete nije njegovo, a sad, kad sam ja trudna, kao želi dete. Ne ide.

Foto: Tv Pink
ANELI I JANJUŠ SE POKAČILI ZBOG ASMINA! Hitno razgovarali zbog dece, ovo je šok-odluka!

Učesnica "EliteAneli Ahmić van sebe je posle svađe s Markom Janjuševićem Janjušem, s kojim treba da dobije dete, a sve zato što misli da će da ih napusti u spoljnom svetu jer je već pokazao da je neodgovoran otac. Međutim, nju brine sada i to šta će se dešavati sa ćerkicom koja je čeka napolju, a koju ima sa bivšim dečkom Asminom Durdžićem. Naime, Aneli i Janjuš razgovarali su o tome šta bi moglo da bude najbolje za dete, ali se čini da se do rešenja i dalje ne dolazi.

Foto: ATA Images

Asmin Durdžić

 

Moraš da rešiš to sve oko deteta s Asminom, pre svega. Ne možemo da idemo dalje ako se ne reši nešto što nas muči već neko vreme - rekao je Janjuš.

- Ne znam šta da rešavam. Ako se gleda iz tog ugla, svašta nešto se dešava. Imaću problema sa svim tim stvarima, vidim ja. On je izjavljivao da dete nije njegovo, a sad, kad sam ja trudna, kao želi dete. Ne ide. On je u studiju rekao da dete nije njegovo. Ne pije mi vodu da on želi nešto drugo - rekla je Aneli.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Podsetimo, Aneli je ranije, pre ovog razgovora, pričala da misli da će s Janjušem da ima velike probleme zbog toga što, ako se posvađaju, potencijalno može da napravi haos u njenom životu.

Tek sad polako počinjem da shvatam kako se on ponašao prema ženi napolju i ćerkici. On je i njih napustio, ne bi trebalo to da zaboravim. Plašim se da sutra i mene tako ne izbaci na ulicu s detetom. To ne bih mogla da mu oprostim. Mi smo i ovde imali svađe kao da smo krvni neprijatelji, što bi napolju bilo bolje? Moglo bi biti samo gore. On me i sada trudnu nervira i sekira, tako da moram da budem spremna na sve - rekla je Aneli. 

BONUS VIDEO: