ANITA I MATORA KAO SMRTNI NEPRIJATELJI! Padale prozivke posle priče o braku! Učesnici Elite ostali zabezeknuti (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 06.06.2024 | 14:45


Naime, one su sumirale utiske svog boravka u rijalitiju do sada, pa je njihov raskid bio tema debate.

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube.com/AmiG Show
ANITA I MATORA KAO SMRTNI NEPRIJATELJI! Padale prozivke posle priče o braku! Učesnici Elite ostali zabezeknuti (FOTO)

Učesnice Elite Jovana Tomić Matora i njena još uvek zakonita supruga Anita Stanojlović pokačile su se ponovo u rijalitiju, pa su tako sada pale nikad gore prozivke. 

Naime, one su sumirale utiske svog boravka u rijalitiju do sada, pa je njihov raskid bio tema debate. 

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Tomić Matora

 

- Meni je strašno koliko su me svi mrzeli kad se saznalo da sam prevarila Jovanu. Nije niko ovde mogao da me gleda očima. Naravno, sve sam nekako pregurala sama i izdigla sam se iz pepela kao feniks. Najbolje tek dolazi za mene, a naravno da je normalno da i meni pukle brak. Nisam svetica, mnogi se razvode, pa se kasnije opamete - rekla je Anita, da bi Jovana nastavila još oštrije:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović

 

- Ti si sve, samo nisi ispravna bila prema meni! Sve sam ti dala, a ti si se ponela jezivo. Ne možeš nikako da opravdaš ono što si uradila, ma kolikose trudila. Beži od mene što dalje, ovde, ali i posle kad budemo bile u spoljnom svetu. 

Inače, nedavno je u rijalitiju "Elita" izbila svađa između Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, a sve zbog njegove bivše devojke i pevačice Teodore Džehverović, s kojom je svojevremeno bio u vezi u "Zadruzi 1". Kako je i sam Anđelo govorio, Teodora je njegova najveća ljubav i trebalo mu je dugo nakon raskida da nastavi dalje.

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

Anita, s druge strane, ne krije da je nesigurna u Anđela i njihovu vezu, pa strahuje da će se sve završiti onog trenutka kada Ranković napusti rijaliti. Naime, interesantno je da je Anđelov profil na Instagramu aktivan, odnosno, da ga neko od njegovih prijatelja vodi, ali da ni danas ne prati Stanojlovićevu, što je mnogima zapalo za oko i pitaju se da li to znači da Rankovićeva podrška ne podržava njegovu romansu s Anitom ili je nešto drugo u pitanju.

BONUS VIDEO: