ŠA MESEC DANA PRED FINALE GUBI PODRŠKU: Reper besan kao ris udario na Mionine fanove, ovo ga može koštati plasmana, ali i VEZE!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 06.06.2024 | 18:45


Dobio pitanje da prokomentariše poklone za Mionu i Stanislava, pa rizikovao da izgubi sve.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ŠA MESEC DANA PRED FINALE GUBI PODRŠKU: Reper besan kao ris udario na Mionine fanove, ovo ga može koštati plasmana, ali i VEZE!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Nenad Aleksić Ša je dobio pitanje da prokomentariše poklone koje je poslala podrška Mione Jovanović i njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović sa Ša u vezi, a stekla fanove sa Stanislavom

Reper je bez imalo takta udario na Mionine fanove i osuo po svima koji su stava da ona treba da se vrati Panteri, sa kojim bi imala mnogo veću podršku.

Pitanje za Ša je glasilo:

- Zašto si pobledeo kad si video poklone za Mionu i Stanislava?

On nije ni pokušao da se suzdrži, već se postavio kao da je apsolutno u pravu što zamera fanovima za koga će navijati. 

- To je jako ružno i bedno da neko to šalje, apsolutno sam siguran i treba da ih bude sramota ako rade te stvari, njoj su to poslali Mionini fanovi, to je prema nama nefer i jako su kontradiktorni, u ovom slučaju me nije sramota i reći ću im da se pozabave svojim životima - rekao je Ša, a onda je usledilo pitanje za Mionu:

- Zašto dozvoljavaš da te čereči matori jarac?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša možda ostane i bez fanova i bez veze

Jovanovićeva se barem, za razliku od Nenada, postidela zbog svojih reči.

- To je izjava zbog koje se kajem, evo izvinjavam se, dovoljno što mi je krivo što sam to rekla - rekla je Miona, a Ša je i tu uspeo da se ubaci sa svojim doskočicama:

- Samo je ružno to što je rekla jer ja nisam matori jarac nego ovan.

Podsećamo, mnogi smatraju da su Miona i njen bivši dečko Stanislav ušli u rijaliti sa određenom taktikom da se probiju u "Eliti" sa proverenim rijaliti igračima kao što su Ša i Maja Marinković. Zbog toga su, iako za sada u Beloj kući ne pokazuju naznake pomirenja, već stekli zajedničke fanove, koji na osnovu njihovih varnica unutra, ali i reakcija njihovih porodica, pa čak i cimera iz Bele kuće, koji provaljuju da između njih osećanja nisu prestala, očekuju da će par pre ili kasnije opet završiti zajedno i nadaju se skorijem pomirenju.

BONUS VIDEO: