ŠA OBRNUO TAKTIKU SA MIONOM: Prvo je nazvao HLADNJAČOM Jovanović, a onda joj PODMEĆE NOGU da je izbace iz "Elite"!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 07.06.2024 | 04:00


Nenad Aleksić iznenadio novim načinom ponašanja prema svojoj rijaliti-devojci, pred kojom je dosad uglavnom padao na kolena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ŠA OBRNUO TAKTIKU SA MIONOM: Prvo je nazvao HLADNJAČOM Jovanović, a onda joj PODMEĆE NOGU da je izbace iz "Elite"!

Jedan od učesnika "Elite" koji se najviše izblamirao i ponižavao tokom cele sezone, prema mišljenju mnogih fanova rijalitija, jeste Nenad Aleksić Ša, a kako se bliži kraj, svi od njega očekuju da pokaže makar malo dostojanstva u odnosu sa Mionom Jovanović

Upravo zbog toga mu je stiglo sledeće pitanje gledalaca tokom emisije u kojoj su takmičari odgovarali na sve što publiku generalno zanima. 

- Dokad ćeš da trpiš tu hladnjaču i te manipulacije, zašto prihvataš njene laži i predstavljaš sebe najgorim - upitan je Ša, a on kao da se na trenutak trgnuo, pa je pokušao da odgovori onako kako gledaoci očekuju:

- Ne znam kako da odgovorim, pokušavam da je odbranim, ona nekad nameće nešto što je pogrešno uradila i da potisne to.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša igra na iskustvo za kraj rijaltija

Onda se umešala Miona, pa odbrusila umesto njega:

- Ja sam hladnjača Jovanović izgleda, to su reči mog dečka - da sam manipulator, ja to ne mislim, svako ima pravo da misli kako god želi, svako me doživljava na ovaj ili onaj način!

Iz ovakve Mionine reakcije se naslućuje da Ša i te kako nastoji da se iščupa iz celokupne situacije i nemetne da se i on nešto pita.

Dok Mionu optužuje da je manipulator, očito je njemu upalila manipulacija da nju gledaoci dožive kao oholu osobu, pa da izgubi i sopstvene fanove i ne dočeka finale u "Eliti".

Podsećamo, reper je pobesneo kao ris kada je njegova devojka dobila poklone fanova koji su stigli za nju i njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka

BONUS VIDEO: