OPTUŽILA JANJUŠA ZA ZLOSTAVLJANJE: Sita javno ZAPRETILA budućem zetu, pa progovorila o sestrinoj BOLESTI!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 06.06.2024 | 23:23


Ahmićeva posle dugog suzdržavanja i ćutanja konačno progovorila, pa osula paljbu po bivšem košarkašu.

Foto: youtube.com/TV1, youtube.com/Zadruga Official, Printskrin/RTV PINK
OPTUŽILA JANJUŠA ZA ZLOSTAVLJANJE: Sita javno ZAPRETILA budućem zetu, pa progovorila o sestrinoj BOLESTI!

Sestra Aneli Ahmić, Sita Ahmić, jedno vreme nije bila u stanju ni da progovori o situaciji koja je zadesila celu porodicu kada su saznali da učesinica "Elite" čeka dete sa Markom Janjuševićem

Isprva je pokušavala da nađe razloga da podrži Aneli, ali kako se i nakon informacije o njenoj trudnoći, sa Janjušem nastavilo sve po starom, ona je načisto pobesnela.

Naime, iako je u dosadašnjim izjavama za medije bila nesvakidašnje suzdržana, Sita se naprasno oglasila na društvenoj mreži, te optužila bivšeg košarkaša za psihičko zlostavljanje trudnice.

Foto: printskrin instagram

Sita Ahmić osula drvlje i kamenje po Janjušu

Ona je poručila da će sa sestrom obaviti ozbiljan razgovoru po pitanju veze sa njim, te otkrila da zbog njegovog ponašanja i vređanja Aneli mesecima oseća anksioznost i strah.

- Ne mogu doći sebi celo jutro, morala sam da se oglasim jer ne mogu više ovo da trpim, a da ne prokomentarišem. Ovaj čovek svakim danom sve dublje i dublje tone u našim očima. Moja sestra je trudna i ne bi trebala ovo da trpi, jer je ovo psihičko maltretiranje jedne trudnice. Jedino što sam sad sto posto sigurna je da sa svojom sestrom kad izađe u pitanju njenog odnosa daljeg sa njim moramo ozbiljno da popričamo. Ovakvo njegovo ponašanje prema njoj nećemo tolerisati. Pogotovo u njenom sadašnjem stanju i pored male Nore. On ako nije spreman da bude otac i ako nije naučio šta i kako treba se ponašati u društvu žena pogotovo trudnica, on takav ne treba mojoj sestri. Ja sam zgrožena njegovim ponašanjem, moja sestra boluje od anksioznosti i pošto sad ne može piti tablete njoj je strah i povećan, ne treba joj on dodavati veći stres i strah trenutno. Toliko od mene - napisala je Sita i izazvala buru reakcija.

BONUS VIDEO: