ANELI KRIŠOM UZIMALA TABLETE! ŠOK-PRIZNANJE AHMIĆKE! Janjuševe reči zabezeknule sve u "Eliti"!


IZVOR: Republika/ D. L. - 07.06.2024 | 10:15


Ja sam pila jer sam mislila da nije bilo vreme za to, ali on nije znao da sam pila, rekla je Aneli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANELI KRIŠOM UZIMALA TABLETE! ŠOK-PRIZNANJE AHMIĆKE! Janjuševe reči zabezeknule sve u "Eliti"!

Sinoć u toku emisije "Gledanje snimaka" prikazan je Marko Janjušević Janjuš kako razgovara s Jovanom Tomić Matorom i govori joj kako ga je sramota što Aneli Ahmić radi test za trudnoću na televiziji i razmišlja kako nije našao bolju devojku. U međuvremenu, Aneli je priznala da je pila tablete protiv trudnoće, a sve zbog toga što nije smatrala da je sada vreme da opet čuva bebu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Nije me sramota, nek bude da sam i to u rijalitiju doživeo. Rekao sam da nisam u tom momentu delovao srećno jer mi je bilo krivo što smo se ceo dan svađali. Ja sam posle shvatio da je to, to i tako je bilo. Mi smo to želeli i to je to - rekao je Janjuš.

- Zbog čega je pila onda tablete ako ste vi to hteli - upitao je Mića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

- Ja sam pila jer sam mislila da nije bilo vreme za to, ali on nije znao da sam pila - rekla je Aneli.

- Ovo se desilo i kraj, nema dalje. Čovek (Mića) govori da mi nismo iskreni. Ja sam bio ljut jer nisam znao za tabletu. Sada nema dalje, izgleda da je baš ovako trebalo da se desi. Jedva čekam da izađemo, pa da rešavamo naše probleme napolju. Šta smo mi sada slagali? Ne vidi većina ljudi perspektivu, ali mi ćemo pokušati da je vidimo - rekao je Janjuš.

 

- Ja napolju vidim perspektivu, ali kad izađemo, prvo nam treba odmor. Tada nam treba da donesemo neke odluke, imamo dosta obaveza i problema - rekla je Aneli.

BONUS VIDEO: