ŠOK-OTKRIĆE O STANISLAVU KROFAKU! Bivša supruga ga OVIM drži u ŠACI, zato ne sme da PISNE!


IZVOR: Republika/O. B. - 07.06.2024 | 12:15


Stanislav Krofak otkrio jedan detalj koji je sve šokirao!

Foto: Printskrin/RTV PINK
ŠOK-OTKRIĆE O STANISLAVU KROFAKU! Bivša supruga ga OVIM drži u ŠACI, zato ne sme da PISNE!

U rijalitiju "Elita" veliku buru podigao je brak MMA borca Stanislava Krofaka, o kom on vrlo retko govori zbog, kako voli da istakne, dogovora s bivšom suprugom. Međutim, nedavno je u razgovoru s cimerima otkrio da ga njegova bivša supruga drži u šaci, zbog čega ne sme da prekrši dogovor koji su postigli. 

Naime, Stanislav je istakao da zbog firme koju imaju ne sme da prekrši dogovor koji je postigao s majkom svoje ćerke Vanese. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak

 

- Mi imamo dogovor pre ulaska da ne pričam o tome šta se desilo... Mi vodimo rat oko firme, možda je zato ona tako ljuta - istakao je Stanislav. 

Podsetimo, otkako je Stanislav Krofak ostavio Maju Marinković, ima dosta onih koji se pitaju da li je uopšte moguće da dođe do pomirenja između njih dvoje i pod kojim uslovima

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Elita 7

 

S obzirom na to da je Pantera rešio da prekine vezu u rijalitiju zbog ćerke Vanese, koja mu je to sugerisala, svi pogledi su uprti u nju i njen stav o očevom pomirenju s Majom. Iako se ona odmah na početku oglasila i poručila da od toga nema ništa, koristi svaku priliku da zakuca to kao neoborivu činjenicu.

Naime, Vanesa je sada podelila stori jedne fan stranice na kojem Stanislav govori da je svaka priča sa Majom završena, pa čak naglasio da ne želi nikakvu komunikaciju s njom, te natpis na snimku dokazuje je da je Stanislavova porodica srećna što je njegova ljubavna priča s Majom zauvek završena.

BONUS VIDEO: