PISMO UNELO NEMIR U "ELITU"! Reči upućene TRUDNOJ Milici će izazvati stravične POSLEDICE!


IZVOR: Republika/O. B. - 07.06.2024 | 13:07


Anđela Šparavalo će debelo ispaštati zbog izgovorenih reči!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
PISMO UNELO NEMIR U "ELITU"! Reči upućene TRUDNOJ Milici će izazvati stravične POSLEDICE!

U toku su nominacije odabranih. Ukućani su bili podeljeni oko osoba koje treba da napuste Belu kuću, međutim prevagnule su Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo, koje su odabrani okarakterisali kao najveće monstrume.

- Nominovaću osobu koja je bezosećajna, ne zna da se ponaša niti da bilo šta kaže. Mnogo je pokvarena, čak nije izrazila saučešće Darijanu, a to je Sneža Kušadasi - rekao je Ša.

- Nominovaću Luku Majčicu, koji podbada sve redom i mnogo se uvukao u rijaliti-mod -rekao je Gačić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica

 

- Drago mi je što sam od početka bio na Anitinoj strani u sukobu sa Matorom, posle svega ovoga osetio sam se prozvanim u Matorinoj izjavi da će svima da je*e majku, u petici, kad sam je upoznao, prva me je vređala oko odnosa s roditeljima, a ispostavilo se da i ona ima loše odnose s porodicom, tako da je mnogo kontradiktorna i sujetna. Nema potrebu da zaštiti svog prijatelja i stane uz njega. Tu je pokazala sve svoje loše osobine. Tako da nominujem nju - rekao je Bebica.

- Ja ću Anđelu da nominujem da bi je poslali tamo, monstrum prema svima, govori da će mi dete završiti u bolnici, tako da šaljem nju - rekla je Anita.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veličković

 

- Mnogi ljudi su skapirali vezano za Matoru, neću nominovati nju, ali juče je rekla jednu stvar Mileni da je svesna uvek šta priča, a onda se vadi da ona nekog nije upetljala u nešto i kako nije razmišljala u trenutku. Neko ko je iznosio budalaštinu o meni ne da nema argumente i činjenice nego samo pokušava da uništi sve, jedan klasičan monstrum koji mrzi porodice i majke, tako da ću nominovati Bojanu - rekao je Anđelo.

- Ja ću takođe Bojanu nominovati s obzirom na to da nije imala argumente za zaljubljenost u mene, ja mislim da sam jedina osoba koja joj se sviđa, tako da se ja plašim zbog nje. Jedino se plašim da me ni ujede, pa da ne dobijem sepsu - rekao je Đedović.

- Dakle izglasane su Bojana i Anđela sa dva glasa - rekao je Anđelo.

BONUS VIDEO: