PREMINUO ZOKI ŠUMADINAC! Velika tragedija zavila porodicu u crno!


IZVOR: Republika/O. B. - 07.06.2024 | 13:45


Iznenada preminuo Zoki Šumadinac.

Foto: printscreen/RTVPink
PREMINUO ZOKI ŠUMADINAC! Velika tragedija zavila porodicu u crno!

Poznati šoumen i bivši zadrugar Zoki Šumadinac preminuo je, a od njega se oprostio i pevač Lule Pljugica

Naime, Lule je na Instagramu objavio crnobelu fotografiju, kojom se oprostio od Zokija Šumadinca. 

- Zbogom, legendo - napisao je Lule. 

Foto: Instagram.com

Zoki Šumadinac preminuo, Lule Pljugica se oprostio

Portal Republika pokušao je da stupi u kontakt sa Zokijevom porodicom, ali do puštanja ove vesti niko se nije odazvao našem pozivu. 

Rođen u tajanstvenim okolnostima u Beču, Zoran Zoki Šumadinac tvrdio je da je došao iz budućnosti, postavljajući svoju godinu rođenja u daleku 3705. Živeo je u Gornjem Milanovcu, gde je stekao popularnost nakon što je 2018. objavio pesmu "Autotune".

Pored svoje muzičke karijere, Zoran Zoki Šumadinac se bavio ezoterijom, hipnoterapijom i proricanjem budućnosti, što je izazvalo polemike u lokalnoj zajednici. Dok je on tvrdio da poseduje dar za proricanje budućnosti, njegove komšije su ga smatrale prevarantom koji manipuliše ljudima u svrhu finansijske dobiti.

Foto: printscreen

Zoki Šumadinac

 


Zoran Zoki Šumadinac imao je internet stranicu Ezosvet, na kojoj je delio savete o numerologiji, hipnoterapiji, ezoteriji i astrologiji. Aktivan je bio i na društvenim mrežama, gde često deli bizarne fotografije i provokativne sadržaje. Takođe, vodio je i Jutjub kanal na kom je promovisao svoje pesme i pružao savete zainteresovanima.

Iako su se njegove aktivnosti smatrale "pesudonaučnim disciplinama", Zoran je tvrdio da je tri puta doživeo kliničku smrt i vratio se iz mrtvih, stičući tako dar proricanja budućnosti i menjanja sudbine drugih. Ova neobična tvrdnja dodatno je povećala tajanstvenost i interesovanje za život ovog enigmatičnog umetnika.

BONUS VIDEO: