SKANDALČINA VEKA! Otvorena PANDORINA KUTIJA u Eliti - Spisak devojaka iz KATALOGA PROSTITUCIJE, Đedović sve raskrinkao!


IZVOR: Republika/O. B. - 07.06.2024 | 21:15


Marko Đedović rešio da progovori o svim tajnama iz Elite!

Foto: ST/N.PANČIĆ, Printskrin/RTV PINK
SKANDALČINA VEKA! Otvorena PANDORINA KUTIJA u Eliti - Spisak devojaka iz KATALOGA PROSTITUCIJE, Đedović sve raskrinkao!

Marko Đedović nakon emisije "Gledanje snimaka" otkrio je Aniti Stanojlović i Anđelu Rankoviću da će čim izašđe iz rijalitija da napravi haos svakome ko je njegovo ime spomenuo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović i Anđelo Ranković Elita 7

 

- Od prvog do poslednjeg, vi ne znate šta ja sve znam, to su godine unazad. Ko su fini, a ko nisu fini, svi koji su me uzeli u usta, pa i u porukama.... K*rvaluci, prostitucija, ko god je moje ime pomenuo, dobro ili loše. Mene ne interesuje. Ja ću na TikTok-u da pričam sve imenom i prezimenom, pa će da vide. Verujem da je sve jasno kao dan, ja ne lažem mogu na poligram. Mogu i na poligraf o njihovim životima, pa da vidimo šta je istina, a šta laž, u lajvu sve - pričao je Marko Đedović.

- Jedva čekam da izađem - rekla je Anita.

- Ovo su stvari koje nikad nisu izgovorene, a ja ih znam. Niko neće da ide na more jer će mu biti zanimljviije u Beogradu - poručio je Đedović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović Elita 7

 

Tokom emisije Milena Kačavenda izjavila je sledeće:

- Moram da kažem da mi je Marko rekao da je bila ista situacija za Sanju, nikakve detalje. Ja sam komentarisala samo ono što sam videla ovde. Ja nisam nikad postavila sumnju da se ona udala iz marketinga, kako je Lejdi rekla. Kaže da je Sanja bila velika ljubav, šta je Anđelo uradio, a ona je preko svega toga prešla. Matora je poludela kada sam joj rekla da je Anđelo u pravu. Matora se opet upecala, nemoj da se pecaš kad te provocira - poručila je Milena.

BONUS VIDEO: