ŠA SAD MOŽE DA UMRE: Ovo MOLI Mionu od početka rijalitija, konačno se SMILOVALA da mu ispuni NAJVEĆU FANTAZIJU (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 08.06.2024 | 15:10


Jovanovićeva prvi put pokazala svoju naklonost prema reperu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ŠA SAD MOŽE DA UMRE: Ovo MOLI Mionu od početka rijalitija, konačno se SMILOVALA da mu ispuni NAJVEĆU FANTAZIJU (FOTO)

Od samog početka veze Nenad Aleksić Ša zamera Mioni Jovanović zbog njenih izgovora da ne može da ga ljubi kad ima karmin, a kako je gotovo uvek našminkana pred kamerama, izbegava i poljupce skoro svako jutro i dan i noć, dok ne legnu.

Međutim, sada se desilo nešto potpuno neverovatno kada je Miona iznenada zagrlila i poljubila repera za dobro jutro. 

Pošto nije navikao da ga ljubi kada ustane ili posle jela, ostao je i sam blago šokiran, što je Jovanovićeva rešila da poboljša svoje ponašanje i ispuni njegovu najveću fantaziju.

POGLEDAJ GALERIJU

Podsećamo, otkako je i Mionin bivši Stanislav Krofak raskinuo sa Majom Marinković sve oči su uprte u ovaj četverac uz znatiželju da li će doći do nekog bližeg kontakta između bivših ljubavnika. Već su stvorene teorije zavere prema kojima mnogi veruju da su se Miona i Stanislav još napolju dogovorili da zavrte rijaliti priču oko sebe tako što će uploviti u vezu sa proverenim igračima kao što su Ša i Maja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak počeo da se otkravljuje prema Maji

U to da je unapred tipovana, počela je da veruje i Marinkovićeva, dok se reper nada da je njegova ljubavna romansa iskrena i da će opstati i po završetku "Elite". 

Da li je Mionina iznenadna promena ponašanja uvertira u njihov hepiend ili samo počinje da skuplja poene kako se bliži kraj sezone, ostaje nam da ispratimo.

Simptomatično je što su cimeri baš u isto vreme počeli da primećuju da je i Krofak polako počeo da popušta pred Majom, te da nije više tako grub i nepokolebljiv kada se pomene moguće pomirenje sa njom. 

BONUS VIDEO: