NA KORAK DO VRELE AKCIJE U BAZENU: Maja se uželela intimnih odnosa sa Stanislavom, jednim potezom ga dovela do ludila!


IZVOR: Republika/M. I. - 08.06.2024 | 18:15


Maja Marinković ne prestaje da provocira bivšeg.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
NA KORAK DO VRELE AKCIJE U BAZENU: Maja se uželela intimnih odnosa sa Stanislavom, jednim potezom ga dovela do ludila!

Maja Marinković i Miljana Kulić su napustile Belu kuću odmah nakon glasanja i presvukle se u kupaće kostime kako bi uživale pored bazena. Međutim, atmosfera se značajno zakomplikovala kada su se njihovi bivši momci, Lazar Čolić Zola i Stanislav Krofak, takođe pojavili pored bazena. Tenzija je bila očigledna, a prisustvo ove četvorke dodatno je uzbudilo gledaoce.

Kada su se Maja i Miljana smestile pored bazena, Lazar i Stanislav su legli na drugi kraj, stvarajući napetu atmosferu koja je obeležila ovaj susret. Čini se da su se međusobno merkali, ali nije došlo do nikakvog razgovora. Ovo neočekivano okupljanje bivših partnera definitivno je izazvalo značajnu pažnju kako unutar Bele kuće, tako i van nje. POGLEDAJ GALERIJU

Interesantno je da je Marinkovićeva promenila danas kupaći kostim, kako bi izazvala Stanislavovu reakciju i dodatno privukla njegovu pažnju, s obzirom da pokušava da iznudi razgovor sa njim, iako je on jasno stavio do znanja da od pomirenja nema ništa.

- Odmeravaš je i dalje - rekao je Milan Milošević nedavno, kada je razgovarao sa Stanislavom.

- Ja sam rekao da je ona najlepša devojka u kući i iza toga stojim i dalje. Ona je mene izdala i cinkarila sve što je mogla, onda plače, pa opet priča bljuvotine i zato sam rekao da je kraj i da nema komunikacije. Kako mogu da imam emocije prema nekome kad me neko izda? - govorio je Krofak.

- Nema šta da se prelazi, ide se kući za mesec dana. Ja i dalje tvrdim jer je on rekao da bi popio kafu sa mnom napolju. On može da kaže šta hoće, ali on ovde neće zbog porodice i posla, ali koja kafa napolju? - pričala je Maja Marinković.

- Je l' ti nedostaje s*ks sa Majom? - pitao je Milan Milošević.

- Ne - rekao je on.

- Baš ti verujem. On mene gotivi i dalje, ali je besan na mene - smejala se Maja.

- Da, ali nemamo šta da pričamo nakon onog ponedeljka, više nema šta - ponovio je Stanislav.

BONUS VIDEO: