ANELI NEĆE DA RODI JANJUŠEVO DETE: Posle JEZIVIH SCENA koje joj TRUDNOJ pravi svi provalili da on NE ŽELI BEBU! Hteo da izbegne osudu, a sad je na STUBU SRAMA!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 09.06.2024 | 12:45


Cimeri raskrinkali bivšeg košarkaša, ni prošla noć nije mogla da prođe bez svađe!

Foto: TV Pink/printscreen
ANELI NEĆE DA RODI JANJUŠEVO DETE: Posle JEZIVIH SCENA koje joj TRUDNOJ pravi svi provalili da on NE ŽELI BEBU! Hteo da izbegne osudu, a sad je na STUBU SRAMA!

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš našao se na stubu srama zbog ponašanja prema trudnoj Aneli Ahmić.

Naime, njega su cimeri osudili jer smatraju da je prihvatio da se dete rodi samo da izbegne pritisak i napade okoline, te da zbog toga majci budućeg deteta konstantno pravi jezive scene. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević na stubu srama zbog ponašanja prema trudnoj Aneli

Milena Kačavenda i Lepi Mića su u razgovoru pokušali da protumače njegove ispade i došli do zaključka da ga nijedna normalna porodica ne bi prihvatila da se tako ponaša preme nekom njihovom. 

Roditelji da prihvate vezu, pa nema šanse, ne bih ja prva da mi je ćerka. Užas. Janjuš i Aneli opet noćas, on nije ni nominovao - komentarisala je Milena poslednju u nizu svađa popularnog para.

- Ako je ona najgora šta će sa njom - nastavio je Mića.

- Ja ovo nikad nisam videla. Šta misliš da će do kraja da bude sa njima? Je l' će ona da rodi dete - zapitala se Kačavenda, a Mića je onda izneo svoje gledište:

- Neće. On neće da ga osude. Oni ne rade osnovne stvari i ne rešavaju osnovne probleme. Ako žele dete, okej, ali onda da se ne svađaju. Prekinu kontakt i gura trudnoću. Oni vežu usko vezu sa detetom, a onda kad se posvađaju šta će mu to!

Foto: printscreen/instagram

Milena Kačavenda i Lepi Mića zgroženi Janjuševim reakcijama

Kačavenda se iznenadila Mićinom konstatacijom da par ne želi dete, pa naglasila:

- Nema ona mnogo vremena. Već je šest nedelja trudna... - rekla je Milena aludirajući na eventualni prekid trudnoće. 

BONUS VIDEO: