ANELI IDE DA ABORTIRA JANJUŠEVO DETE! Učesnica PRESEKLA, nakon saopštene ODLUKE bivši košarkaš POBEGAO!


IZVOR: Republika/P. R. - 11.06.2024 | 09:15


Aneli Ahmić rešila je da abortira dete Marka Janjuševića Janjuša!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANELI IDE DA ABORTIRA JANJUŠEVO DETE! Učesnica PRESEKLA, nakon saopštene ODLUKE bivši košarkaš POBEGAO!

Aneli Ahmić je napravila neočekivan potez kad je saopštila javno tokom prethodne večeri u rijalitiju "Elita" da ne želi da rodi dete Marka Janjuševića Janjuša uprkos želji bivšeg košarkaša da rodi i iznese trudnoću do kraja. Ova odluka starlete je šokirala mnoge, posebno njenog partnera, koji je odmah nakon njenog priznanja uživo u programu napustio Belu kuću.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić saopštila da će abortirati bebu

- Evo, odlučila sam, očistiću se, ujutru ću da kažem to i to je to. To je moja odluka. Ovaj čovek mi se gadi, ne mogu očima da ga gledam. Razmišljam sve vreme ovde, ćutim i razmišljam, nije ni vreme ni mesto. Nije on želeo bebu, nisam ni ja, jasno kao dan - rekla je Aneli u emisiji "Pretres nedelje", što je vidno uznemirilo Janjuševića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš saznao da će Aneli abortirati njihovo dete

Naime, kada je Ahmićeva javno saopštila da ne želi da rodi dete, Janjuš je izašao iz Bele kuće i sedeo u dvorištu s Lazarom Čolićem Zolom vidno uznemiren. Zapalio je cigaretu da bi se smirio, a zatim i tražio vodu od Zole. Nakon reči utehe cimeri su ga pustili da razmisli sam, dok mu je društvo pravio samo njegov pas.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš se osamio nakon saznanja da će Aneli abortirati

Podsećanja radi, Janjuš je na početku bio iznenađen i nije bio zadovoljan saznanjem da je Aneli trudna, ali je ubrzo preuzeo odgovornost i izjavio da će biti uz nju i podržati je da rodi dete. Ipak, izrazio je zabrinutost kako će njegova ćerka Kruna reagovati na vest da će dobiti brata ili sestru.

S druge strane, Anelina porodica je saopštila da će prihvatiti dete i pomoći joj u njegovom odgajanju, ali ne želi da ima ikakav kontakt s Janjušem zbog uvreda koje je uputio Aneli. Povodom toga Janjuš je izjavio da planira razgovor s porodicom Ahmićeve da bi im objasnio svoje postupke i reakcije.

BONUS VIDEO: