NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE ĆERKE STANISLAVA KROFAKA! Ovako vodi rijaliti iz spoljnog sveta, Pantera nema pojma šta se dešava van "Elite"!


IZVOR: Republika/Š. P. - 12.06.2024 | 02:30


Objave Vanese Krofak privukle ogromnu pažnju.

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@zadruga_official
NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE ĆERKE STANISLAVA KROFAKA! Ovako vodi rijaliti iz spoljnog sveta, Pantera nema pojma šta se dešava van "Elite"!

Stanislav Krofak Pantera privukao je ogromnu pažnju ulaskom u "Elitu", a javnost i danas bruji o njegovom učešću. Iako je u rijaliti ušao kao bivši dečko Mione Jovanović, kasnije je uplovio u vezu s Majom Marinković, a njegova ćerka Vanesa Krofak takođe vodi svoj rijaliti van velelepnog imanja u Šimanovcima.

Kako je i Stanislav objasnio, on je Instagram profil poverio ćerki i ne sluteći da će se ona svakodnevno oglašavati i komentarisati njegove postupke u rijalitiju. Sada su osvanule njene fotografije, pa publika napokon ima priliku da vidi kako izgleda Stanislavova ćerka i kako provodi vreme sada, kad joj je otac u "Eliti". POGLEDAJ GALERIJU

Iako je davno Stanislav poručio ćerki Vanesi da prestane sa korišćenjem njegovog Instagram profila i ne oglašava se putem istog, ona je i dalje tamo veoma aktivna i neprestano objavljuje fotografije i snimke iz "Elite". Tako je nedavno podelila snimak u kom Maja provocira Stanislava i izaziva ga na fizički kontakt da bi ga diskvalifikovala, sa čim se, po svemu sudeći, Vanesa složila.

- Psihičko zlostavljanje i navlačenje na diskvalifikaciju - glasio je komentar uz pomenuti snimak.

- Ne želim mnogo da iznosim mišljenje jer smatram da ga ne zaslužuju zaslepljeni ljudi koji gledaju samo jednu stranu, već samo moji najbliži. O raskidu s Majom sam neutralna, svejedno mi je hoće li biti u vezi ili ne, samo je bitno da ne radi stvari koje štete nama napolju. Tata je psihički jak i može da izdrži jeftine rijaliti-fore, koje su svima jasne. On je u šoku jer nije mislio da je to toliko strašno i tek se sada uverio u sve ono što su mu ostali pričali - istakla je Krofakova naslednica, prenosi Pink.rs.

BONUS VIDEO: