Samir u Minskom polju otkrio: Milena Kačavenda i ja imamo dogovor nakon rijalitija!


IZVOR: Republika - 12.06.2024 | 21:00


Nova epizoda "Minsko polje sa Sanjom" je večeras na jutjub kanalu Republika TV!

Foto: Republika TV
Samir u Minskom polju otkrio: Milena Kačavenda i ja imamo dogovor nakon rijalitija!

Voditeljka Sanja Arsić ove srede ugostila je bivšeg učesnika "Elite" Samira Ramovića koji je otkrio sve o odnosu sa Milenom Kačavendom u koju je zaljubljen, ali i kako sada funkcioniše sa bivšom ženom Ivanom. Kako je naveo, u rijaliti je ušao da bi zaradio novac za decu koja imaju problem sa autizmom.

- Nisam planirao da se zaljubim u rijalitiju, ali eto, malo po malo, ta blizina pored Milene je učinila svoje. Ona i ja smo dosta slični, volimo iste stvari. Starija je 11 godina od mene, ali mi ne smeta jer je ne bih menjao za mlađu. Mnogo me je povredial kada je počela da me vređa,a li eto, kada izađe, imamo dogovor da razgovaramo o svemu -  rekao je Samir i dodao:

- Moja bivša žena se možda nadala da ćemo se pomiriti. Ja sam u tom odnosu dao sebe maksimalno, pokušao sve, ali ne ide. Za decu je bolje da se mi rastanemo! Uzimam decu kad god mogu i jako su mi falili. Morao sam da uđem da zaradim novac za njih. Sve što radim u životu, radim za svoju decu. Sve košta, logopedi, lekari, razne te stvari koje su dodatno potrebne za moju decu. Sa bivšom suprugom pokušavam da budem okej zbog dece, nadam se da će sve doći na svoje - iskren je Ramović koji je osolio i po bivšim cimerima iz Bele kuće!

Novu epizodu "Minsko polje sa Sanjom" pogledajte u videu na početku teksta!