ZOLA OTKRIO KAKO GA JE MILJANA KLELA! OD ovih reči ćete se naježiti, nije imala granicu!


IZVOR: Republika/ D. L. - 13.06.2024 | 04:30


Kulićka ne bira reči kad je ljuta...

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ZOLA OTKRIO KAKO GA JE MILJANA KLELA! OD ovih reči ćete se naježiti, nije imala granicu!

Učesnici Elite Miljana Kulić i njen bivši dečko Lazar Čolić Zola opet su se posvađali, pa je on podsetio na to šta mu je ona radila kad su se najviše koškali, kao i kako ga je klela. 

Ja nisam puno vremena proveo u Eliti, najteže što mi je palo je ovo sada poslednje što mi je Miljana rekla za majku, a to je: "Dabogda ti majka doživela metastazu" i nakon dva dana mi je rekla ispred prozora da jedva čeka da se desi to sa mojom majkom za dve godine. To je povezano, jer je sestra bliznakinja moje majke je preminula od toga - rekao je Zola, a Miljana nije htela da se nadoveže. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola

 

Podsećamo, kontroverzna učesnica rijaliti šou-programa "Elita", Miljana Kulić, raspala se uživo u emisiji, nakon što je za crnim stolom pokrenuta tema o najtežim trenucima u životu. Naime, Kulićeva je istakla da ju je smrt bake duboko pogodila, te da će taj trenutak pamtiti do kraja života.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

Kako je istakla, njih dve su bile mnogo vezane, te dodala da joj je ona, posle roditelja, bila sve u životu.

U životu mi je najteže pala smrt moje bake, to je majka moje mame. Umrla je 24. septembra, dan pred moj rođendan. Mnogo sam bila vezana za baku, volela sam je pored svojih roditelja najviše na svetu. Bila mi je sve u životu... Dosta vremena sam provodila sa njom. Imala je toliko unučića, a sve što je imala htela da prepiše na moje ime. Uvek je govorila: "Miljana se u životu neće snaći". Žao mi je što je umrla, što nije videla šta je sve Miljana postigla u životu... Mnogo sam je volela - istakla je Miljana sa suzama u očima, jedva govoreći.

BONUS VIDEO: